Se reiau meciurile oficiale pe semicerc: SCM Politehnica, derby în deplasare cu Minaur

SCM Politehnica Timişoara reia sezonul oficial cu a doua etapă a returului din sezonul regulat. Alb-violeţii vor evolua pe terenul grupării Minaur Baia Mare, una dintre rivalele vechi ale campionatului.

Meciul este programat joi, cu începere de la ora 18, în sala „Lascăr Pană”.

Marius Sadoveac mai trebuie să stea o săptămână sau poate chiar zece zile, în timp ce Cristian Fenici a început antrenamentele cu echipa de pe Bega în cursul zilei de luni.

„Să vedem dacă ne poate ajuta atât de repede. El își dorește mereu să joace, este un luptător”, a spus Pero Milosevici.

Tehnicianul muntenegrean încearcă să-și monteze elevii pentru meci: „Nu mergem învinși de la început, vom juca tot ceea ce putem noi mai bine. Doar cu apărarea și disciplina tactică ofensivă vom putea da replică unei echipe, care anul acesta au reușit să facă cel mai bun lot al ultimilor ani. Unii dintre băieții noștri trebuie să dea mai mult pe teren, pentru a încerca să obținem un rezultat bun. Suntem într-o formulă ușor diferită față de ultimele meciuri pe care le-am disputat la finalul anului trecut, dar sunt sigur că am făcut o pregătire bună”.

Jucătorii sosiţi în această iarnă sunt apți, dar mai au încă nevoie de integrare în sistemele de joc, spune Pero Milosevic.

„Deocamdată, noul pivot (n.r. – Enculescu) va fi folosit mai ales pe faza defensivă, pentru că în atac vom evolua cu Baican sau Irimescu, ambii fiind mult mai experimentați. Noul inter dreapta (n.r. – Fodorean) va fi mai prezent în joc și pe faza ofensivă, mai ales că lipsește Marius Sadoveac”, a precizat Pero Milosevici.

Mohsen Babasafari se va alătura lotului alb-violet direct la Baia Mare, întrucât portarul iranian se întoarce abia astăzi de la echipa națională, cu care a terminat pe locul al şaselea în campionatul Asiei. De la București, el se deplasează direct la Baia Mare.

Meciul dintre Minaur și SCM Politehnica va fi arbitrat de cuplul mureșean format din Adrian Nacu şi Adrian Rucoi. Supervizor este Viorel Ciucan (București).

Etapa a 15-a, a doua a returului Ligii Naţionale, programează miercuri (ora 17, TVR 2) partida Potaissa Turda – AHC Dobrogea Sud Constanţa.

Joi vor mai avea loc întâlnirile CSM Făgăraş – CSM Vaslui, Steaua Bucureşti – Dunărea Călăraşi, CSM Bacău – CSM Reşiţa (toate de la ora 18) şi CSM Focşani – HC Buzău (ora 18,30).

Vineri se va desfăşura meciul Dinamo Bucureşti – CSM Bucureşti (ora 18,25, TVR 1).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns