Se poate și parcare supraetajată în Timișoara. Așa ceva nu s-a mai văzut la noi (foto)

Timișorenii pot test deja prima parcare multietajată din oraș, construită în apropiere de Iulius Mall. Pentru cei care doresc doar să se plimbe printr-o parcare cu multe niveluri, prima oră e oricum gratuită, fiindu-le de folos celor care știu să se încadreze într-un timp limitat.

După aceea, ora de parcare costă trei lei, mai ieftin decât parcarea sub cerul liber prin sistemul TimPark, prin SMS, în zona centrală.

Citește și: Automatul de pizza, ultima fiță în Timișoara

Clădirea are șase niveluri și cuprinde circa 150 de locuri de parcare pe fiecare dintre acestea. Există lifturi, bariere cu sisteme de citire a tichetelor, precum și pasarele pietonale care asigură accesul în magazine.

Așa ceva nu s-a mai văzut în orașul de pe Bega, deși autoritățile, atât cele municipale, cât și cele județene, se laudă de foarte mulți ani că vor realiza o asemenea investiție. Iată că se poate, dar din bani privați, pentru că din cei publici nu a existat nici măcar o tentativă, darămite vreo reușită.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Se poate și parcare supraetajată în Timișoara. Așa ceva nu s-a mai văzut la noi (foto)

  1. Pozele au fost trimise la redactie sau a riscat domnisoara sa le faca la fata locului ?

    Imi place ca redactorii „renasterea” nu stiu nimic de scandalul cu santierul Openville, nici nu pare ca ii intereseaza.

    Or fi fost mai importanti banii platiti pe articolul asta.

    Poate intrebati pe directorul SPTP de ce a „disparut” forumul.

  2. Spunea primul meu șef, Dumnezeu să-l odihnească, cine vrea face, cine nu, caută justificări și nu cred că a văzut orașul ăsta un imbecil specialist în justificări mai mare decît trubadurul ratat și estompat care conduce spre dezastrul final orașul ăsta. Lui îi trebuie fîntînă cîntătoare de 4 milioane și dacă cineva vrea, facem pariu că pe Dascălu, parcarea asta nu l-a costat 4 milioane dar omul e cu capul pe umeri și știe ce vrea, nu își bate joc de bani pentru că sînt ai lui, nu ai noștri. Felicitări domnului Dascălu pentru tot ce a construit și mai construiește le locul ăla și rușine lui robu (nu merită majusculă) pentru tot ce nu a făcut în Timișoara și pentru banii aruncați pe prostii inutile răsărite din mintea lui bolnavă de cretinoid paranoic !

Lasă un răspuns