Se oprește apa în unele localități din Timiș

Se oprește apa în unele localități din Timiș

Se oprește apa în unele localități din Timiș

Zilele acestea se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Lucrările vor avea loc în intervalul orar 8-15, după următorul program: pe 22 aprilie presiunea va fi scăzută în Sinersig, pe 23 aprilie presiunea va fi scăzută în Ohaba-Forgaci, pe 24 aprilie se va opri apa în Știuca și Oloșag, iar presiunea va fi scăzută în Sinersig.

Pe 25 aprilie presiunea va fi scăzută în Ohaba-Forgaci și Știuca, pe 29 aprilie presiunea va fi redusă în Oloșag, iar pe 30 aprilie se va opri apa în Dragomirești.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

CITEȘTE ȘI: Bugetul unei comune timișene este mai bogat

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

De asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *