Se lichidează o universitate din Timișoara! Ce se întâmplă cu studenții

tibiscus

Scandalul declanşat în urmă cu mai mulţi ani la Universitatea „Tibiscus” din Timişoara este pe cale de a se încheia cu un deznodământ trist: lichidarea instituţiei de învăţământ superior.

Fondatorul universităţii, Aurel Anca, a intrat într-un conflict vechi cu Corina Muşoroi, rectorul „Tibiscus”, fiecare dintre părţi pretinzând că este îndreptăţită să decidă în privinţa viitorului universităţii.

Aurel Anca susţine că de un an şi jumătate nu mai există structuri de conducere, după ce Ministerul Educaţiei a somat „Tibiscus” să realizeze carta universitară şi să intre în legalitate.

Cum acest lucru nu s-a realizat, s-a instituit un program de monitorizare, după care echipa venită de la minister a propus lichidarea instituţiei, începând cu anul universitar 2018-2019, studenţii urmând a fi transferaţi la Universitatea de Vest.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Se lichidează o universitate din Timișoara! Ce se întâmplă cu studenții

  1. Din cauza unor indivizi care sunt numai dupa bani ca sa isi pastreze scaunele, are de suferit aceasta institutie de invatamant.

    1. E din cauza unora care vor resursele universității (pământuri, clădiri), cu pile mari la ministerul ăla de unde au mai plecat multe, pe semnături date fără acoperire, pe semnături false (vezi cazul Andronescu)… cei care se țin de scaune, după cum ziceți, chiar au interesul să fie funcțională universitatea.

  2. Care institutie de invatamant ? Imi pare rau pentru tinerii care au pierdut ani din viata degeaba prin aceasta locatie care nu se poate numi institutie de invatamant superior. Foarte bine ca se desfiinteaza…

  3. Bine ca se face la UVT scoala. Chiar nu va dati seama ca sunteti uneori penibili in comentarii? Cine vrea invata si la stat si la privat. Cine nu vrea sa invete da banu si ia diploma si la stat si la privat.

  4. Vor fi transferati la UVT unde sunt „savantii” cei mai mari,adica tipii care au”pilit luna” si au „inventat mersul pe jos”. Veti plati spagi mai mari la UVT,pt.ca „figurile sunt mai mari”…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *