Se întrerupe apa pe mai multe străzi din Timișoara

Se întrerupe furnizarea apei reci pe câteva străzi din Timișoara și în 3 localități din județ

Se întrerupe apa pe mai multe străzi din Timișoara

Aquatim anunță că joi, 6 octombrie,între orele 8-18 vor avea loc lucrări la conductelede pe Calea Stan Vidrighin, la intersecțiile cu Bulevardul Constructorilor și strada Cerna.Lucrările fac parte din proiectul de modernizare stradală, iar pe durata lor se va întrerupe alimentarea cu apă la firmele Dalli, Tehnomet, Egeria,Lukoil,STPT,Aquatim Cerna, Rolling,Autogara Normandia,Elco, Agatex,Omfal, Dräxlmaier,restaurantul “La Lia” și Transport Auto Marfă.

CITEȘTE ȘI: Mare festival într-o localitate timișeană

Tot joi,între orele 8-14, în localitățile Pietroasa, Poieni, Crivina de Sus și Fărășești se va întrerupe furnizarea apei pentru lucrări de spălare și igienizare a rețelei de distribuție, iar vineri, 7 octombrie,între orele 9-15 se va opri apaîn Voiteg.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.

Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

De asemenea, consumatorii sunt rugați să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *