ACS Campioni Pentru Viitor ne invită la mişcare

ACS Campioni Pentru Viitor ne invită la mişcare

Asociaţia Club Sportiv Campioni Pentru Viitor va organiza în data de 9 octombrie, în intervalul orar 11,30 – 15,30, în Parcul Copiilor „Ion Creangă” din Timişoara, evenimentul sportiv „De la mic la mare vă invităm la jocuri de mişcare”.

Acesta face parte din proiectul „TIMIŞOARA JUST MOVE IT” şi este finanţat în totalitate de Municipiul Timişoara prin Centrul de Proiecte.

În cadrul acestui eveniment sportiv se vor organiza pentru copii şi nu numai pentru ei ateliere de mobilitate, aruncări cu diferite obiecte, sărituri, alergări pe diferite distanţe, jocuri de mişcare, trasee utilitar aplicative, crichet, şotron, trasee pentru role şi trotinete, echilibru, minifotbal, badminton, volei, tenis de masă, baschet, minibaschet, baseball, trambuline şi tir cu arcul.

CITEŞTE ŞI: Meciuri reprogramate ale handbaliştilor de la SCM Politehnica Timișoara

În plus, vor fi practicate „Mini Games” prin organizarea unor întreceri de alergare pe distanţa de 30 de metri, aruncarea mingii la distanţă, aruncarea suliţei tip rachetă, sărituri în lungime de pe loc, role printer jaloane, ştafete de alergare şi ştafete de alergare cu mici obstacole precum şi întreceri printer jaloane cu bicicletele personale. Toţi participanţii se vor bucura gratuit de sport şi de mişcare în aer liber.

ACS Campioni Pentru Viitor ne invită la mişcare


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *