Se întrec în condamnări penale, dar tot ei ne amendează…

Irina Manole

Beneficiind de relatii si, implicit, protectia baronilor locali, s-a ajuns pana acolo ca si in institutiile care ar trebui sa asigure paza si protectia carasenilor, sa stea linistiti, pe functii, oameni care au fost la un pas de puscarie.

Ultimul exemplu vine de la Politia Locala Caransebes unde, cel putin doi angajati condamnati definitiv de catre instanta, ajung sa ii traga de maneca pe gugulani daca arunca din greseala o hartie pe jos sau parcheaza ilegal.

Indivizii, se pare, si-au cumparat acest drept si nu se lasa dusi din functii, chiar daca pentru astfel de specimene se ajunge la incalcarea legii, care pentru ei poate fi interpretata. Contactata de resita.ro, Irina Manole (foto), sefa politistilor locali din Caransebes, parea sa nu stie despre situatie si, mai mult decat atat, nu vedea o problema, nici macar morala, in faptul ca are in subordine politisti condamnati penal.

”Din cate stiu, nu a fost nimeni condamnat. Pe mine ma intereseaza cam ce pot face angajatii si nu ma intereseaza daca este sau nu condamnat penal. Ma intereseaza daca respecta fisa postului”, a sustinut Manole.

Sefa politistilor a preluat functia din cadrul Politiei Locale Caransebes, in urma cu trei saptamani, dupa un scandal care s-a finalizat cu perchezitii la Primarie si la sediul Politiei Locale. Dupa ce resita.ro a scris despre descinderile procurorilor, anchetatorii au ezitat sa mai sufle o vorba despre cercetari.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns