Se întâmplă în Timiş! Puterea exemplului funcționează

O localitate din Timiş are majoritatea clădirilor reabilitate. Fiecare imobil aduce un farmec aparte, o pată de culoare şi de bun-gust. Povestea imobilelor renovate a început în urmă cu câţiva ani. Primul care a dat o nouă faţă clădirilor a fost edilul-şef al oraşului Deta, Petru Roman.

„Am reparat clădirea primăriei şi apoi toate clădirile care sunt în patrimoniul instituţiei. La început am vorbit și cu alţi proprietari, să-şi renoveze clădirile. De exemplu, clădirea cooperaţiei se afla între două imobile care erau în proprietatea primăriei. Am vorbit cu reprezentanţii acesteia şi am reuşit să-i conving să-şi repare clădirea”, ne-a declarat Petru Roman.

Aşa a început totul. Apoi, a venit rândul celor de la Pompieri şi de la Ambulanţă, după care proprietarii locuinţelor au urmat exemplul. În Deta, primăria deţine peste o sută de locuinţe, care au fost deja amenajate. În cele trei cartiere de blocuri au început operațiunea de anvelopare. În total, în oraşul timişean trăiesc peste 6.000 de locuitori.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Se întâmplă în Timiş! Puterea exemplului funcționează

  1. In orasul Deta se fac abuzuri de catre autoritatile locale si in speta de catre primarul Petru Roman la initiativa caruia sa majorat ilegal si prin tot felul de tertipuri si abuzuri chiriile pe concesiunile de terenuri ::: Ati marit de 7 ori concesiunea pe terenuri in zona Termal si alte zone!!!!!Care este motivul???Faceti abuzuri in functie si veti plati pentru asta !!!!e inaccesptabil asa ceva!!!!Jos mafia si abuzul din Deta!!!!!!!Acest primar este incompetent si rau voitor!!!!Vom depune la D.N.A reclamatie pentru acest individ care se crede mai sus de lege in acest oras!!!!Demisia!!!!!!!!am ajuns sa platim si 5000 ron (cincizeci de milioane lei) pe an la primarie>>>>Va rog sa va interesati si sa verificati prin ce metode a actionat acest primar cu camarila lui!!!

  2. veniți să vedeți ce preț are concesionarea terenurilor în orașul Deta. Și după aceea lăudați primarul și consilierii.

Lasă un răspuns