Se întâmplă în Timiş: primele rezultate ale schimbării de atitudine a unor edili

Alegerile din 2016 au adus în fruntea administrației din Teremia Mare edili noi. Dar nu schimbarea numelor demnitarilor locali e lucrul cel mai important, ci faptul că înfățișarea localității-reședință de comună începe să capete altă înfățișare.

Asfaltul nu mai este atât de scump la vedere, au fost amenajate parcul și aleea care duce de la primărie spre școală, iar pe vreo două străzi, dintre care și cea principlă, a apărut, în paralel cu vechiul sistem de iluminat public, un altul nou, ornamental.

Și în primărie se refac încăperile de birouri. A fost construit și un pod necesar. Alt aer, mult mai gospodăresc, diferit de atmosfera de mai multe mandate, dominată de cearturi interminabile și de scandaluri politice locale.

Cu toate acestea, Teremia Mare suferă în continuare, în zona publică, dar și în cea privată, având de recuperat exact întârzierea dată de disputele locale fără noimă.

În continuare, frumoasa și bogata comună de acum un secol, ba chiar și de acum cinci decenii, astăzi se prezintă tot ca loc în care decența și noul conviețuiesc dramatic printre ruine de case, de sedii și de activități abandonate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns