Se întâmplă în Timiş! Poșta duce facturile după data scadentă

racovita 2

Poșta provoacă multe probleme în mediul rural timișean. Spațiile nerenovate în ultimul sfert de secol, atmosfera rece atât în privința asigurării confortului termic, cât și, de multe ori, a atitudinii angajaților, a căror muncă este slab remunerată, iar condițiile de muncă nu sunt dintre cele mai bune, precum și lunga așteptare a clienților pentru efectuarea unui serviciu – de parcă e vorba de o călătorie în timp din vremea telegramelor și până în actualitatea cotidiană, când poți transmite orice prin e-mail sau sms – grăiesc de la sine.

Într-o comună timișeană compusă din șase localități sunt trei poștași. ”Nu mai au spații. Poșta i-a obligat pe angajați să deschidă oficii acasă. Mi s-a părut prea mult așa că, în centrul de comună, am alocat un spațiu la centrul administrativ, restul au acasă. Poștărița din Racovița se ocupă de distribuirea corespondenței și la Căpăt, o altă persoană lucrează pentru Hitiaș și Sârbova, iar altcineva pentru Drăgoiești și Ficătari. Cum merg lucrurile? Atât ziarele, cât și corespondența ajung cu întârziere. Au fost cazuri în care facturile au ajuns după data scadentă. Asta spune tot”, a declarat Ion Nanu, primarul comunei Racovița.

La etajul întâi al blocului administrativ – fără să fie semnalizată, măcar printr-un bilețel lipit de geam, dacă nu printr-o firmă, serviciul poștal – din comuna Racovița am zărit-o din spatele unui ghișeu pe diriginta Ramona Crăciun. Femeia a refuzat să facă vreo declarație de teama șefilor. Ofurile sale le știe însă tot satul…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

9 thoughts on “Se întâmplă în Timiş! Poșta duce facturile după data scadentă

  1. si nu numai in mediul rural si in timisoara unde avizarile privind taxa de drum neplatita nu mai ajung la destinatar .dar cele de la primarie ajung cu somatii.

  2. Guvernul psd trimitea scrisori la pensionari ca iohanis o sa le taie pensiile.
    Cine taie salariile și pensiile in mod mascat in zilele astea ?
    De ce nu curge laptele și mierea promise de programul psd? Grupare organizata care pare mai preocupata de subjugarea totala a justiției decât de a guverna in mod cinstit și democratic.

    1. Daaaa, imi amintesc cu nostalgie de vremurile guvernului Basescu-Boc, care s-au tinut intotdeauna de cuvant: au spus ca taie salariile cu 25%, asa au facut! Au spus ca taie pensiile cu 25 % asa au facut, numai ca s-a opus putin Curtea Constitutionala…Au spus ca maresc TVA-ul – s-au tinut de cuvant. Au inchis spitale…Ah. ce vremuri frumoase….Asatzi sunt gata sa faca la fel PNL si USR! Votati-ii!

  3. In Timisoara (str.Lidia) factorul postal nu aducea recomandatele la apartament ci lasa hartia de re-notificare in direct cutia postala. L-am prins eu cand coborand din apartament imi baga re-notificarea in cutia postala si l-am intrebat de ce nu imi aduce recomandata sau macar sa sune la interfon. S-a scuzat ca nu urca pana la 4 pentru o recomandata. Adica prefera sa ma puna pe mine pe drumuri la posta si cozi decat sa sune la interfon.

  4. Si coletaria de la Posta Romana se comporta la fel. Te duci acolo, astepti 5 min/persoana sa completezi niste formulare ca sa poti trimite sau primi un pachet. Daca platesti cu cardul iti da doar hartia din POS fara chitanta si nici nu vor sa auda de a-ti da chitanta. Doamnele de acolo spun ca aia e chitanta. Daca intreb unde sunt informatiile fiscale din acea dovada de plata si care sunt produsele pe care le-am platit ridica din umeri. Orice dureaza o vesnicie. Acum comant TOTUL prin curieri.

Lasă un răspuns