Se închide circulația pe bulevardul Dragalina

Comisia de circulaţie a municipiului Timişoara a dat aviz favorabil pentru închiderea traficului rutier pe bd. General Ion Dragalina (Podul Dragalina-Ştefan cel Mare), pe tronsonul cuprins între spl. Tudor Vladimirescu şi spl. Nicolae Titulescu.

CITEȘTE ȘI: Un fenomen meteo extrem de rar vine cu temperaturi aproape de îngheţ în Europa. Valul polar va afecta vestul țării

Măsura se va aplica începând din 6 mai (noaptea de 5 spre 6 mai) până în 31 august, pentru executarea lucrărilor de consolidare şi reabilitare a podului.

După cum a anunțat Primăria Timișoara, pe toată durata realizării lucrărilor, firma executantă SC Tehnodomus SA are obligaţia de a lua toate măsurile necesare pentru semnalizarea corespunzătoare a lucrărilor, conform normativelor în vigoare.

Podul Dragalina a intrat în șantier în vara anului trecut și ar fi trebuit să fie lărgit la patru benzi în termen de zece luni, însă lucrările au stagnat din cauză că a fost necesară modificarea proiectului. Fondurile necesare reabilitării au ca sursă Programul Național de Dezvoltare Locală.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.