Se închide circulaţia în zona centrală a Timişoarei

Primăria Municipiului Timişoara a informat, vineri, că va fi închisă circulaţia rutieră în zona centrală a Timişoarei.

„Având în vedere complexitatea lucrărilor din zona centrală și necesitatea terminării acestora în timp cât mai scurt, se impune închiderea circulației în zonă. Graficul lucrărilor care au putut fi executate fără a afecta traficul și siguranța conducătorilor auto și a pietonilor a ajuns la final, iar lucrările care urmează a fi executate nu se pot realiza sub trafic.

Drept urmare, Primăria Municipiului Timișoara anunță că se va închide traficul rutier pe str. Gh. Dima pe tronsonul cuprins între str. C. Brediceanu și Piața Mărăști, în perioada 18.07.2020 (începând cu ora 07.00) – 19.07.2020 (până la ora 07.00), în vederea executării lucrărilor de așternere covor asfaltic.

De asemenea, menționăm faptul că traseul deviat al mijloacelor de transport în comun va fi comunicat de către Societatea de Transport Public Timișoara. În cazul în care condiţiile meteo nu vor permite definitivarea lucrărilor, perioada mai sus menționată se va decala cu două zile, respectiv 20.07.2020 (începând cu ora 07.00) – 21.07.2020 (până la ora 07.00).

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat conducătorilor auto și recomandăm pe cât posibil evitarea zonei de lucrări”, a comunicat PMT.

Captură: https://www.google.com/maps/


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns