Se împart banii de la rectificarea bugetară

Direcția Arhitect-șef din cadrul CJT sistează activitatea cu publicul

Consiliul Judeţean Timiş este convocat în şedinţă extraordinară, care se va desfășura online, în sistem videoconferință, vineri, de ora 10, cu următoarea ordine de zi: proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului local rectificat al județului Timiș pe anul 2021; proiect de hotărâre privind repartizarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale, ca urmare a rectificării bugetului de stat pe anul 2021.

Astfel, vor fi mai mulți bani pentru cheltuielile de funcționare și de dezvoltare ale CJT și ale unităților subordonate. De asemenea, în urma rectificării bugetului de stat, județului Timiș i s-a repartizat suma de 9.665.000 de lei din TVA pentru drumurile județene și comunale ce se vor repartiza pe unități administrativ-teritoriale prin hotărâre de consiliul județean în funcție de lungimea și starea tehnică a acestora, după consultarea primarilor.

Consiliul Județean Timiș a solicitat în scris tuturor unităților administrativ-teritoriale din județul Timiș necesarul de sume pentru lucrări de construire, întreținere și reparare a drumurilor comunale în vederea alocării sumelor cu această destinație.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *