Se deschide circulația pe Transfăgărășan. În zonă sunt mulți urși, atrag atenția autoritățile

Se deschide circulația pe Transfăgărășan. În zonă sunt mulți urși, atrag atenția autoritățile

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că miercuri, începând cu ora 8.00, circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă se va deschide pentru toate categoriile de autovehicule, în intervalul orar 7.00 – 21.00, transmite Mediafax.

Traficul va fi permis doar ziua, iar șoferii sunt avertizați că în zonă sunt mulți urși.

Circulația rutieră este interzisă pe timpul nopții, între orele 21.00 – 7.00.

Șoferii sunt invitați să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea.

De asemenea, cei ce tranzitează acest sector de drum sunt avertizați că, în ultima perioadă, a fost semnalată prezența urșilor în apropierea șoselei: „îi sfătuim să nu se apropie de animale, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Se deschide circulația pe Transfăgărășan. În zonă sunt mulți urși, atrag atenția autoritățile

  1. Parca ati innebunit cu ursii. De cand a fost impuscat ursul de printul din Lichtenstein, numai despre ursi se discuta. Sunt atat de multi, de parca s-au inmultit dintr-o data, mai repede decat Covid-ul. In Tusnad, ursi, in Sinaia, ursi, pe Transfagarasanul, ursi! Cine va crede? Este o campanie pentru a-i scoate pe cei implicati in dosarul uciderii ursului basma curata, sau cel putin sa beneficieze de clementa. 

  2. In Sept.1979 am trecut pe Transfagarasan cu Dacia 1300 (3-Tm-2491)din spre sud (era mai apa in tunel Tunelul)unde suisul a fost cam Sus,dar la Coborire am fost numai cu piciorul pe Frina.Fara varul meu Erdei Iani (fie iertat)nu as fi intrat in Transfagarasan traseu !

Lasă un răspuns