Se deschide circulația pe DJ 691, în zona nodului cu A1 de la Giarmata

Se deschide circulația pe DJ 691, în zona nodului cu A1 de la Giarmata

Se deschide circulația pe DJ 691, în zona nodului cu A1 de la Giarmata.

Începând de sâmbătă, 27 mai, din jurul orei 10:00, se va putea circula pe porțiunea modernizată, pe care s-a turnat stratul de AB2 (anrobat). Este vorba de aproximativ 2,2 km ai tronsonului de la coborârea de pe Autostrada A1, cuprins între km. 12+760, până la girația de la intrarea în Giarmata, la km.10+500.

Traficul se deschide ca urmare a finalizării unei noi etape din proiectul de lărgire la 4 benzi a DJ 691 în zona accesului spre A1 de la Giarmata. Circulația se va realiza pe 2 benzi, în ambele direcții, spre și dinspre autostradă.

CITEȘTI ȘI: Primarul Fritz propune organigrame nule, în lipsa unei comisii paritare

Dirijarea traficului se va face inițial prin balize și indicatoare rutiere iar, de luni,29 mai, se va trece și la executarea de marcaje rutiere provizorii, fără a afecta major traficul, cu menținerea indicatoarelor de semnalizare și a restricțiilor de viteză aprobate.

În paralel, pe același tronson amintit, se continuă lucrările de infrastructură la celelalte două benzi, piste de biciclete, la racordurile cu drumurile laterale și la viitoarele sensuri giratorii.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *