Se circulă cu 40 km/oră pe DN1, între Ploieşti şi Braşov

circulatie 1

Traficul rutier este aglomerat, la această oră, pe DN1, între Ploieşti şi Braşov, formându-se coloane de maşini. În acelaşi timp, circulaţia rutieră începe să se intensifice şi pe DN1A Ploieşti – Cheia – Braşov.

Potrivit Centrului Infotrafic, este aglomerat pe DN1 Ploieşti – Braşov. Pe tronsonoanele Azuga – Buşteni şi Nistoreşti – Comarnic, maşinile circulă în coloană pe sensul de mers către Braşov, cu o viteză medie de rulare de 40 – 50 de kilometri pe oră.

Mai multe echipaje de la poliţia rutieră sunt pe DN1 între Ploieşti şi Braşov, pentru fluidizarea traficului rutier şi pentru prevenirea accidentelor rutiere grave.

Conform sursei citate, traficul a început să se intensifice şi pe DN1A Ploieşti – Cheia – Braşov.

Poliţiştii amintesc că, pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere grave, şoferii trebuie să circule cu prudenţă sporită, să adapteze viteza de deplasare la starea carosabilului şi vizibilitate, să păstreze distanţa în mers între autovehicule pentru a putea efectua orice manevră în condiţii de siguranţă şi să utilizeze centurile de siguranţă.

digi24.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Se circulă cu 40 km/oră pe DN1, între Ploieşti şi Braşov

  1. Asa e corect de ce doar tiganii si interlopii din bucuresti sa circule pe autostrazi si restul tarii pe drumuri facute de comunisti parca numai ei platesc impozite sa se faca odata regionalizarea

Lasă un răspuns