Se caută un nume pentru viitorul câine de avalanşă al salvamontiştilor din Sinaia: „Promit să fiu destoinic!”

Câinii înțeleg în medie 89 de cuvinte și expresii unice, arată o nouă cercetare

Se caută un nume pentru viitorul câine de avalanşă al salvamontiştilor din Sinaia: „Promit să fiu destoinic!”. Salvamontiştii din Sinaia au lansat un apel pentru toţi iubitprii muntelui şi ai animalelor, pentru a găsi un nume potrivit pentru viitorul câine de avalanşă pe care îl vor dresa.

Printr-o postare făcută pe Facebook de către salvamontişti, oamenii sunt îndemnaţi să-l ajute pe cel care va fi coordonatorul câinelui să-i găsească patrupedului care va căuta victime în avalanşă un nume.
”Îmi trebuie un nume pe care să fiu strigat, atunci când lucrez, pe munte şi acasă”. Aşa sună anunţul făcut de salvamontişti, iar internauţii sunt provocaţi să găsească un nume pentru patrupedul din rasa Border Collie care va face parte din prima unitate canină de avalanşă din Prahova.
„Sunt viitorul câine de avalanşă de la Salvamont Prahova. Încă nu am un nume… Îl ajutaţi pe Sergiu Frusinoiu, viitorul meu conductor, să îmi găsească un nume? Numele meu de canisă este Legend New Gold Box, dar îmi trebuie un nume pe care să fiu strigat, atunci când lucrez, pe munte şi acasă. Promit să fiu un câine destoinic, pe care să-l iubească toţi colegii salvatori montani din Bucegi!”, scrie în postare, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Se caută un nume pentru viitorul câine de avalanşă al salvamontiştilor din Sinaia: „Promit să fiu destoinic!”

  1. Sa fie scrise toate numele care au fost propuse pe bucatele de carton si sa fie lasat catelul sa isi aleaga numele .Poate fi si postata filmarea cu momentul cand catelul va pune botul pe primul cartonas din cele puse pe jos cu numele sugerate de internauti .Acela sa fie numele lui .

Lasă un răspuns