Se caută toalete ecologice

toalete ecologice

Primăria Timișoara a elaborat caietul de sarcini pentru închirierea și întreținerea toaletelor ecologice mobile pe raza orașului, fiind necesar doar acordul consilierilor locali pentru transpunerea în realitate a proiectului. Reamintim că precedentul contract a expirat în luna iunie a acestui an, iar de atunci încoace timișorenii și oaspeții orașului au fost nevoiți să utilizeze doar WC-urile publice întreținute de ADP, foarte puține la număr.

Mai mult, nici măcar toaletele ecologice achiziționate prin proiectul de reabilitare a malurilor Begăi nu au putut fi folosite, pentru că nu le întreține nimeni. Municipalitatea ar dori să instaleze cel puțin 27 de astfel de „căsuțe”, numărul acestora putând crește până la 40, în cazul organizării unor evenimente.

Locurile de amplasare vor fi în parcuri, la Gara de Nord și în piețe. Contractul va fi încheiat pe o perioadă de doi ani, iar în caietul de sarcini a fost precizată și culoarea cabinelor, care trebuie să fie verzi, noi și solid ancorate. Prestatorul va trebui să aibă grijă și de igienizarea toaletelor ecologice instalate de-a lungul pistelor de biciclete de pe malurile Begăi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *