Se caută… cea mai frumoasă casă din Banat

casa banat

Muzeul Național al Banatului (MNaB) îi provoacă pe toți cei pasionați de arta fotografi că să participe la un inedit concurs de specialitate, având drept temă ”Cea mai frumoasă casă din Banat”. ”Competiția pe care o lansăm se adresează fotografilor amatori sau profesioniști de orice vârstă. Așteptăm fotografi ile voastre, alături de datele personale (nume, prenume, numărul de telefon) și denumirea fotografi ei (fotografi ilor) cu care doriți să intrați în cursa pentru premii, pe adresa de mail [email protected] gmail.com. Competitorii pot participa cu cel mult trei propuneri candidate la titlu.

CITEȘTE ȘI: Alexandru Rafila, după explozia cazurilor de coronavirus: În maxim o lună s-ar putea dubla! Mortalitatea s-ar tripla, ca în Cehia

Vor fi selectate 12 propuneri care vor intra în finală. În ultima săptămână a concursului, publicul va avea dreptul să își aleagă preferatele. 1 decembrie e data în care vom anunța câștigătorii. Termenul limită pentru trimiterea fotografiilor este 20 noiembrie 2020.

Juriul care va analiza lucrările trimise de participanţi este format din: Marius Cornea – muzeograf, Dan Leopold Ciobotaru – arheolog, Milan Șepețan – fotograf şi Giulia Delcea – artist plastic, iar opinia publicului va conta şi ea, privitorii fiind îndemnaţi să-şi exprime părerea prin votul acordat fotografiilor în ultima săptămână a concursului, pe pagina de facebook a MNaB.

Premiile, constând în cărți și obiecte de artă, vor fi în valoare de 6.000 lei, și vor fi împărțite astfel: Locul I: 3.000 de lei, Locul al II-lea – 2.000 de lei, respectiv Locul al III-lea, 1.000 de lei. Finalistele, 12 la număr, vor avea ocazia de a reprezenta câte o pagină din calendarul Muzeului Național al Banatului 2021, iar marea câștigătoare se va regăsi și pe coperta agendei MNaB 2021” anunţă organizatorii concursului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Se caută… cea mai frumoasă casă din Banat

  1. In Scharlottenburg, o casa svabeasca. A fost renovata, respectand la milimetru arhitectura initiala: casa svabeasca cu pridvor, obloane la ferestre si usi, gard de lemn. Ce mai, o minunatie. Am vazut-o din strada si mi-a ramas in suflet. Am inteles ca e casa de vacanta a unei familii din Timisoara.

Lasă un răspuns