Se aşteaptă o explozie demografică într-o comună de lângă Timişoara. Mai multe investiţii de anvergură se finalizează

sacalaz 4

Anul 2018 va fi unul al concretizării unor ample investiţii într-o comună de lângă Timişoara. Nu mai puţin de şapte proiecte europene au primit undă verde pentru a fi implementate, fiind deja primite unele sume în avans.

Localităţile Beregsău Mic şi Beregsău Mare, aparţinătoare de comuna Săcălaz, vor fi privilegiate din punct de vedere al transformărilor care vor interveni, ele fiind terenul de aplicare al principalelor investiţii.

Astfel, sunt preconizate a se realiza: câte o grădiniţă la Săcălaz şi Beregsău Mare; asfaltări în Săcălaz, Beregsău Mare şi Beregsău Mic; canalizare şi staţie de epurare în Beregsău Mare; staţie de tratare şi stocare a apei în Beregsău Mare; reabilitare reţea de apă în Beregsău Mic; reparaţii la căminul cultural din Beregsău Mare, cămin cultural la Beregsău Mic. În paralel, va continua extinderea canalizării în Săcălaz.

ilie todasca„Toate aceste investiţii vor duce la o transformare uriaşă a comunei noastre şi sunt convins că noua infrastructură va atrage mulţi alţi cetăţeni care vor dori să se stabilească în Săcălaz.

În ultima vreme, vechea vatră a satului s-a dublat, dar tot ar mai fi de lucru”, a declarat Ilie Todaşcă, primarul comunei Săcălaz.

În prezent, în localitate domiciliază 9.200 de persoane.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns