Se apropie cel mai mare show aviatic din vestul țării

show aerian

Iubitorii acrobațiilor aeriene sunt așteptați, sâmbătă, la cel mai mare spectacol aerian din vestul țării, Timișoara Air Show 2018.

Piloții își vor începe evoluțiile la ora 19, dar spectatorii sunt așteptați începând cu ora 16,30, pentru a nu se forma cozi și aglomerație pe șoseaua care leagă Timișoara de aeroport.

O formație surpriză va fi prezentă la spectacol, este vorba de Baltic Bees, letonii care revin la Timișoara după prezența din 2016.

CITEŞTE ŞI: Studiu: nu soarele cauzează cancer, ci loţiunile de plajă

”Piloții letoni au fost foarte încântați de publicul din Timișoara și de atmosfera de aici și au ținut neapărat să mai fie prezenți.

Programul lor este foarte încărcat, însă au reușit și ne-au anunțat în urmă cu câteva zile că vor participa și ei”, a declarat directorul aeroportului, Daniel Idolu.

Alături de Baltic Bees, vor mai fi prezenți: Forţele Aeriene Române, Aeroclubul României cu Hawks of Romania, parașutiștii Blue Wings şi The Pellicans, formaţia ASALT și Iacării Acobați.

După evoluțiile piloților, spectatorii vor putea asista la un concert de muzică rock – formații românești și sârbești.

În zona evenimentului, vor fi prezenți și comercianți care vor pune la dispoziție produse alimentare și băuturi răcoritoare.

Pentru cei care doresc să vină cu maşina, au fost amenajate aproximativ 6.000 de locuri de parcare, unde staționarea este gratuită.

Administrația aeroportului este în negocieri pentru semnarea unui contract de servicii pentru transportul spectatorilor din oraș la aeroport și retur.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *