Şcolile, grădinițele și universitățile din România nu se redeschid până în toamnă, a anunţat preşedintele Iohannis

iohannis 17

Președintele Klaus Iohannis a făcut primele declarații după ce, astăzi, la ora 12, a avut, la Cotroceni, o ședință privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19 cu premierul Ludovic Orban, ministrul Educației, Monica Anisie, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, ministrul Afacerilor Interne,Marcel Vela,și șeful DSU, Raed Arafat.

„Am finalizat o discuție în care am evaluat câteva teme foarte importante. Prima temă școlile. Aici o mică întroducere în temă. În momentul de față activitatea fizică la școli și grădințe e suspendată pe durata stării de urgență. Trebuie să fim foarte constienți de faptul că epidemia nu s-a terminat. Aud de la muliți că e cazul să ne ralxăm că vremea e frumoasă și ecpidemia va dispărea.

Dacă elevii s-ar duce la școală există două riscuri mari: să ducă boala la școlă, și să ducă boala acasă. (…) S-a decis astăzi ca pentru majoroiatea elevilor în acest a școlar grdăinșele școlile să nu se mai

deschidă. Nu se va întoarce elevul fizic la cursuri. Anul șolar se va termina pe 12 iunie. Până atunci vor continua formele de învărțământ la distanță până pe 12 iunie elevii vor avea mediile încheiate cu notele pe care le au acum”, a declarat Iohannis.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Şcolile, grădinițele și universitățile din România nu se redeschid până în toamnă, a anunţat preşedintele Iohannis

  1. Cum se vaproceda in cazul studentilor din ani terminali,cu lucrari de laborator proiecte,examene restante, elaborare si sustinere lucrari de licenta(diploma) lucrari disertatie(masterat) ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *