SCM Timişoara, victorie clară la revenirea pe parchetul sălii „Constantin Jude”

Sherwood Brown SCM Timisoara baschet

Baschetul de nivel înalt a revenit în sala „Constantin Jude” după o pauză de mai bine de un an. SCM Timişoara, gazda turneului 8 al Ligii Naţionale, a debutat cu o victorie clară, 74-57 (18-15, 21-13, 21-15, 14-14), aseară, cu CSM Galaţi.

Principalul marcator al formaţiei bănăţene a fost Nikola Gajici, cu 19 puncte. Au mai scuturat plasa Igor Mijajlovici (12p), Sherwood Brown (11p), Laszlo Lazar (10p), Adam Mirkovici (9p), Alexandru Olah (5p), Mirel Dragoste (3p), Milos Komatina (3p) şi Daniel Banciu (2p).

Gălăţenii l-au avut în „mână” pe James Eads III (18p).

„Mă bucur că am reluat meciurile din campionat. Am avut recent jocul din Cupa României, ceva totuşi diferit faţă de programul din sezonul regulat. Am început partea secundă a Ligii Naţionale cu o victorie. Toată lumea a jucat bine în această seară, am avut o evoluţie echilibrată în atac. Vrem să continuăm pe aceeaşi linie. Ştim că mâine ne aşteaptă un alt adversar dificil. CSM Târgu Jiu joacă dur, are în componenţă mulţi jucători mari şi o rotaţie destul de bună. Vom încerca să ne recuperăm din punct de vedere fizic şi să ne întoarcem mâine pe parchet pregătiţi pentru o nouă partidă. A fost plăcut să vedem în tribună o parte dintre suporterii noştri loiali”, a declarat căpitanul Sherwood Brown.

„Este primul meci câştigat la turneul pe care îl organizăm. Trebuie să facem o scurtă analiză în această seară, după care ne vom pregăti pentru al doilea meci. A fost un efort colectiv al întregii echipe, îi felicit pe jucători în primul rând pentru modul în care au evoluat în apărare. Am avut şi destul de multă luciditate în atac. Sigur, nu pe toată durata meciului am avut luciditate, meciul a fost unul foarte fizic, cu un mare consum de energie. Mâine dimineaţă vom veni la antrenament şi vom discuta cu privire la ce avem de făcut în meciul următor. Avem câteva sute de fani în tribună, le mulţumim tuturor celor care au răspuns şi au fost lângă noi. Revenirea pe propriul teren în meciuri oficiale ne-a dat multe emoţii. Mă bucur că echipa nu a avut o apăsare emoţională mult mai mare şi că a răspuns bine”, a spus şi antrenorul Dragan Petricevici.

La turneu nu participă CSM CSU Oradea, echipă care se confruntă cu o infectare cu Covid-19. Meciurile acesteia vor fi reprogramate.

Astăzi, de la ora 19, tot la sala „Constantin Jude”, SCM Timişoara va da piept cu CSM Târgu Jiu (FRB TV).

Mâine este programată partida CSM Târgu Jiu – CSM Galaţi (ora 16, FRB TV).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *