SCM Timişoara, mai aproape de Final Four

Sherwood Brown baschet

„Leii” din Banat au câştigat prima manşă a „dublei” cu Dinamo Bucureşti din Cupa României.

Baschetbaliştii alb-violeţi s-au impus cu 86-75 (32-26, 13-18, 19-14, 22-17), în această seară, pe parchetul sălii „Constantin Jude”, în faţa grupării pregătite de Tudor Costescu, selecţionerul României şi fost antrenor pe Bega.

Vladan Vukosavljevici a fost cel mai bun marcator al partidei, cu 32 de puncte, la care a adăugat 11 recuperări şi două pase decisive în aproape 37 de minute de joc. Un double-double ce a asigurat succesul gazdelor, care s-au plâns în câteva rânduri de deciziile brigăzii de arbitri.

Ceilalţi realizatori în alb-violet au fost Octavian Popa-Calotă (22p), Sherwood Brown (16p), Marko Stojadinovici (8p), Brandon Randolph (5p) şi Dragoş Diculescu (3p).

De la Dinamo s-au evidenţiat Michael Deloach (19p) şi Ousmane Barro (18p).

Lovitura simbolică de start a fost dată de Horia Cardoş, fost finanţator al clubului de volei feminin Agroland Timişoara.

„S-a terminat o jumătate de meci, ne aşteaptă un alt joc dificil, în deplasare. Astăzi a trebuit să mă uit spre tribună pentru a-mi da seama dacă evoluez acasă sau în deplasare. A fost o luptă grea, trebuie să rămânem concentraţi pentru a merge mai departe”, a spus la final căpitanul Octavian Popa Calotă.

Meciul-retur dintre cele două echipe, decisiv pentru calificarea la turneul final al Cupei României, se va disputa miercurea viitoare în capitală.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *