SCM OHMA Timişoara – meci acasă, după 35 de zile: „Ne dorim cât mai mulți fani în tribune, ca să continuăm seria victoriilor”

SCM OHMA Timişoara - meci acasă, după 35 de zile: „Ne dorim cât mai mulți fani în tribune, ca să continuăm seria victoriilor”

SCM OHMA Timișoara întâlnește CSU Sibiu, sâmbătă, 19 martie, ora 18, în etapa a XXIV-a a Ligii Naționale masculine de baschet. Partida va avea loc la sala Constantin Jude, cu intrarea liberă și fără restricții sanitare.

Echipa noastră este într-o serie activă de cinci victorii, ultimele trei obținute în deplasare, la Ploiești, Constanța și Focșani. Leii din Banat au jucat precedentul meci pe teren propriu la 12 februarie, succesul cu CSM Tg. Jiu (80-56).

Alb-violeții vin după un „mini-tur al României”, cu meciuri la Constanța (12 martie) și Focșani (15 martie), dar și CSU Sibiu a jucat la mijlocul acestei săptămâni și a învins Dinamo (83-81, după prelungiri, la 16 martie), într-o partidă restantă.

„Am încheiat un mini-tur al României și am ajuns la cinci victorii consecutive, ceea ce este foarte bine pentru noi. Urmează meciuri dificile, primul fiind acesta cu Sibiul, echipă cu jucători foarte buni, care se luptă indiferent de scor sau minut. CSU Sibiu a avut un start ceva mai greu de campionat, dar acum e pe val. Jucăm acasă și zic eu că avem prima șansă, dar pentru asta trebuie să muncim în continuare cu aceeași seriozitate. Acum, că s-au ridicat restricțiile, ne dorim cât mai mulți fani în tribune, ca să continuăm seria victoriilor”, a afirmat Alexandru Olah, unul dintre jucătorii de marcă ai clubului din Timişoara.

Se fac donaţii – produse neperisabile – pentru refugiații din Ucraina

„La meciul de sâmbătă cu CSU Sibiu, vă invităm să donați alături de noi următoarele produse pentru refugiații din Ucraina: mâncare neperisabilă, scutece, lapte praf, șervețele umede, produse de igienă. Produsele vor fi colectate în holul de la intrarea principală în sala <Constantin Jude> și vor ajunge în cel mai scurt timp la cei care au atâta nevoie de ele.

De asemenea, oferim două concursuri: aruncarea de 1.000 de euro de la centrul terenului, dar și o nouă provocare despre care puteți afla mai multe amănunte de aici”, a transmis clubul timişorean.

Foto: baschet.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns