S-a deschis șantierul la bazinul de înot pe care CJ Timiș îl construiește în Jimbolia

S-a deschis șantierul la bazinul de înot pe care CJ Timiș îl construiește în Jimbolia

S-a deschis șantierul la bazinul de înot pe care CJ Timiș îl construiește în Jimbolia

Timișenii din vestul județului vor putea practica înotul în condiții moderne indiferent de sezon, fără a face naveta la Timișoara.

Consiliul Județean construiește un bazin în Jimbolia. Documentațiile și proiectarea au fost finalizate, iar acum se lucrează la ridicarea efectivă a acestuia.

CITEȘTE ȘI: Spitalele din Timiș reduc paturile COVID însă nu renunță la restricții

Ordinul de începere pentru bazinul de înot este semnat, constructorul având la dispoziție, conform contractului, 11 luni pentru predarea investiției „la cheie”.

Valoarea contractului, cu tot cu proiectare și execuție, se ridică la aproape 11 milioane de lei, cu TVA inclus, nouă milioane fiind asigurate de la bugetul de stat.

„Bazinul de înot de la Jimbolia este un proiect pilot. Dorim să-l multiplicăm și în alte zone ale județului. Asemenea facilități sunt acum extrem de restrânse în afara marilor orașe, ceea ce implică naveta pentru mulți timișeni sau chiar renunțarea la practicarea unor sporturi. Vrem să oferim tuturor un nivel de trai ridicat, condiții și facilități moderne, indiferent de unde locuiesc”, spune președintele CJ, Alin Nica.

De noul bazin vor beneficia atât elevii, cât și cei care doresc să se antreneze sau să practice înotul în scop recreativ.

Acesta va avea o suprafață utilă de 1.482 mp, fiind prevăzute toate dotările necesare, vestiare, dușuri, grupuri sanitare, cameră de filtrare, pompare și clorinare, cât și spații administrative.

Capacitatea acestuia va fi de 65 de persoane, ceea ce permite utilizarea simultană de către două clase de elevi, împreună cu profesorii lor.

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns