SCM OHMA Timişoara: Horga s-a remarcat la naţionala U15. Schipor, chemat la lotul U20

SCM OHMA Timişoara: Horga s-a remarcat la naţionala U15. Schipor, chemat la lotul U20

Juniorul Şerban Horga a fost convocat la naționala de juniori U15 a României pentru jocurile de la FIBA Youth Development Fund. Partidele tricolorilor se dispută la Ploiești, într-un turneu la care mai participă Turcia, Bulgaria, Macedonia de Nord și Kosovo.

Horga a fost al doilea marcator al României în partida câștigată cu Kosovo, scor 94-38. El a reușit 15 puncte, patru recuperări, trei intercepții și o pasă decisivă în cele 20 de minute și 13 secunde jucate. În al doilea joc, disputat duminică seară împotriva Turciei, el a fost coşgeterul României.

În victoria cu 90-35, Horga a pus pe tabelă 17 puncte în mai puțin de 17 minute jucate, la care a adăugat trei intercepții și două recuperări. România U15 va întâlni în această seară reprezentativa Macedoniei de Nord. Şerban Horga se află la prima sa convocare la un lot național.

La SCM OHMA Timișoara, el a evoluat în acest sezon atât pentru echipa U15, cât și pentru cea U18, ambele calificate la turneul final al Campionatului Național.

Schipor, chemat la lotul U20

Şerban Horga nu este singurul jucător tânăr de la SCM OHMA Timişoara chemat la o acţiune a echipelor naţionale de juniori. O „telegramă” de convocare a fost trimisă şi pentru Robert Schipor, care se va afla în perioada 22 iunie – 25 iulie la lotul U20.

CITEŞTE ŞI: Handbaliștii de la SCM Politehnica Timișoara, campioni naționali la juniori 1!

Pregătirea centralizată va fi efectuată între 22 iulie şi 14 iulie, reunirea fiind programată la Craiova. Vor urma, până în 25 iulie, meciurile de la Campionatul European U20 – Divizia B, din Georgia.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *