Închideri de trafic pe Cetății și Bogdăneștilor

Restricţii în trafic la Timişoara, până în 12 aprilie

Închideri de trafic pe Cetății și Bogdăneștilor

O nouă etapă din modernizarea Bulevardului Cetății va impune, de astăzi, închiderea pentru o jumătate de an a unui tronson al acestei artere.

Primăria Municipiului Timișoara anunță începerea lucrărilor aferente obiectivului de investiţii “Reabilitare linii de tramvai şi modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timişoara, Traseul 4, Bulevardul Cetăţii”, etapa a IV-a.

CITEȘTE ȘI: Înscriere grădiniţă 2022. Dosarele pot fi depuse începând de astăzi. Care sunt criteriile de departajare

Obiectivul este fi nanţat din bugetul local și face parte din Programul de dezvoltare al Municipiului Timişoara. Astfel, de astăzi se va închide circulaţia pe Bulevardul Cetăţii, pe sensul de mers de la str. Cloșca spre Calea Bogdăneștilor, pentru o perioadă de aproximativ șase luni. Pe sensul de mers Calea Bogdăneștilor – Str. Gh. Lazăr se va permite circulaţia în dublu sens, pe câte o bandă pe sens.

Totodată, pentru realizarea unor lucrări aferente obiectivului “Reabilitare linii de tramvai şi modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timişoara, Traseul 5, Calea Bogdăneştilor”, tot de astăzi se va opri traficul rutier și în intersecţia Bulevardul Cetăţii – Calea Bogdăneştilor – str. B.P. Haşdeu.

În schimb, va rămâne deschisă legătura Calea Bogdăneştilor – Bulevardul Cetăţii prin viraj dreapta pe str. Mendeleev – str. Madrid – Bd. Cetății şi, de asemenea, varianta Bd. Cetăţii – Calea Bogdăneştilor, prin viraj stânga pe str. Hamlet – str. Suceava – Calea Bogdăneștilor. Timpii de semaforizare din intersecţia Bd. Cetăţii – Str. Coşca – Str. Gh. Lazăr se vor pastra


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *