SCM 2 Poli a învins liderul CSM Reșița, în Divizia A de handbal masculin: 32-28. Meci încrâncenat, cu multe eliminări

SCM 2 Poli a învins liderul CSM Reșița, în Divizia A de handbal masculin: 32-28. Meci încrâncenat, cu multe eliminări

SCM 2 Poli a învins liderul CSM Reșița, în Divizia A de handbal masculin: 32-28. Meci încrâncenat, cu multe eliminări

Ultima etapă din turul Diviziei A – Seria C a programat, la sala Constantin Jude, meciul dintre primele două clasate. SCM Politehnica DivA (SCM 2) a învins CSM Reșița, 32-28 (12-15), iar acum cele două formații sunt la egalitate de puncte (15) pe primele două poziții ale ierarhiei, la mare distanță de celelalte cinci componente ale seriei.

Cărășenii au condus cu 3-0, dar alb-violeții au egalat la 6 și chiar au trecut la conducere (7-6). Două eliminări venite în minutul 18 (Furak și Chira) au readus în avantaj vizitatorii, care aveau +3 la jumătatea partidei.

Handbaliștii timișoreni au egalat la trei minute după reluarea jocului (16-16) și chiar s-au detașat la 25-20, în ciuda numeroaselor eliminări suferite.

Totuși, Reșița a mai avut un cuvânt de spus, cu patru reușite consecutive, cu care s-a apropiat la 26-25. Ultima replică a venit din partea gazdelor care au găsit cele mai potrivite soluții în atac, au avut parte de câteva intervenții salvatoare ale portarului Răzvan Mușeț și au provocat prima înfrângere a roș-negrilor, care veniseră la Timișoara cu maximum de puncte.

Marcatori SCM 2 Poli: Trif – 7 goluri, Bran, Bordeanu – câte 5, Furak, Moldovan – câte 4, Chira 3, S. Ignat – două, Roșca, Dumitrescu – câte unul.

„A fost un meci foarte greu, dar sunt mândru de jucătorii mei, că au luptat până la final și au arătat că unele partide se câștigă și prin atitudine și dăruire”, a declarat Andrei Păiuș, antrenor SCM 2 Poli.

Tehnicianul a vorbit și despre numărul mare de eliminări din rândul alb-violeților (13 – Timișoara, 6 – Reșița). La mijlocul reprizei a doua, echipa noastră a jucat mai mult de zece minute cu unul sau chiar doi jucători eliminați, Răzvan Trif primind a treia suspendare de două minute, în minutul 54.

„Există două posibilități: ori lucrurile au fost pe bune – așa cred că au fost și trebuie să fim mai atenți – ori jucătorii Reșiței au dramatizat, s-au folosit de aspectul vizual și au lăsat să se creadă că faulturile au fost mai dure decât în realitate. Per total, nu m-aș opri foarte mult asupra acestui aspect, deși contează, ci aș remarca faptul că băieții din teren au suplinit absența eliminaților, au dat totul, au compensat prin efort, dăruire, inteligență”, a conchis Andrei Păiuș.

CITEȘTE ȘI: Director CNAIR, ridicat de DNA Timișoara pentru luare de mită și trafic de influență. Reacţia CNAIR

Pentru echipa secundă a jucat și interul Sabin Ignat, abia revenit după o accidentare, pentru a-și intra în formă în perspectiva partidei pe care prima echipă o joacă luni (24 octombrie), ora 18.00, la Oradea, în etapa a VIII-a a Ligii Zimbrilor.

Credit foto: Cristian Goga


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *