Schimbare radicală de abordare în gestionarea pandemiei

Schimbare radicală de abordare în gestionarea pandemiei

Schimbare radicală de  abordare în gestionarea pandemiei.

PSD consideră că măsurile pentru prevenirea celui de-al V-lea val al pandemiei, prezentate de ministrul sănătății, Alexandru Rafila, marchează o schimbare profundă în gestionarea pandemiei de către autoritățile sanitare din România.

CITEȘTE ȘI: Brăduții, la muzeu

”Noua abordare pune în primul rând accentul pe informarea și sprijinirea cetățenilor și abia apoi pe restricții și sancțiuni. Cetățenii nu mai sunt considerați adversari, ci parteneri ai autorităților sanitare în lupta cu pandemia. Ministerul sănătății va oferi ghiduri informative și asistență pentru persoanele infectate, dar și pentru personalul medical implicat în tratarea pacienților Covid.

CITEȘTE ȘI: Sute de anunţuri cu animale de companie dispărute după petardele de Anul Nou

Schimbare și în ceea ce privește vaccinarea

O altă schimbare radicală în abordare este că, pe lângă vaccinare (care rămâne principala cale de combatere a pandemiei), Ministerul Sănătății este determinat să utilizeze și să dezvolte toate celelalte instrumente prin care se poate combate pandemia: testarea și tratamentul ambulatoriu pentru prevenirea spitalizărilor, dar și asigurarea medicamentelor performante și îmbunătățirea condițiilor din spitale pentru reducerea perioadei de internare și a numărului de decese covid.

Nu în ultimul rând, prof. Alexandru Rafila își respectă promisiunea de a asigura predictibilitatea acțiunilor Ministerului Sănătății prin organizarea unor grupuri de dialog cu reprezentanții cultelor, ai mediului de afaceri și ai sindicatelor, pentru analizarea din timp a soluțiilor propuse pentru combaterea pandemiei”, se arată în comunicatul PSD.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Schimbare radicală de abordare în gestionarea pandemiei

  1. Să mori de râs nu alta! Eu partener cu mincinoșii din Sănătate?!? În veci nu pot fi partener cu criminalii și mincinoșii. Să uit de cei îngropați precum câinii, în saci negri? De cei legați de pat? De cei uciși din indiferență? De cei uciși de doctori Mengele? Nu, nicidecum, până nu se lămurește situația cu ucigașii din Sănătate și javrele din mediul politic. Dacă mi se șterge acest comentariu, înseamnă că am dreptate, iar redacția se face vinovată de colaborare la crime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *