Schimbare de ștafetă. Conducere nouă la un mare spital din Timiș

Primarul municipiului Lugoj, Claudiu Buciu, a decis schimbări majore la conducerea Spitalului Municipal.

Motivația acestora a fost legată de serviciile oferite pacienților, dar și de o mai bună gestionare a situației actuale.

De vineri, 20 noiembrie, manager interimar al Spitalului Municipal ”Dr. Teodor Andrei” din Lugoj este dr. Ionuț Cocoș, medic primar în cadrul SML, care îl înlocuiește pe dr. Erwin Floroni, fostul manager.

”S-a încheiat un mandat greu, fiind o perioadă cu mari modificări legislative, dar cel mai greu a fost ultimul an, din cauza pandemiei. Am avut satisfacții, dar și dezamăgiri în această perioadă. Dintre toate lucrurile pe care le-am realizat, cel mai mult mă bucură faptul că am reușit să implementez ideea de spital nou, idee care a fost preluată de autoritatea locală și sper să o ducă la bun sfârșit. Tot ce am realizat, se datorează atât echipei mele, cât și tuturor celor care lucrează în spital și care au înțeles că, dacă punem umărul împreună, putem trece peste orice. Mă voi întoarce la meseria mea de chirurg, pe care o iubesc atât de mult, dar îmi voi oferi tot sprijinul necesar unei bune funcționări spitalului și în continuare. Pe viitor, mă voi axa pe munca la Universitatea de Medicină și pe doctorat. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și sprijinit. Doamne ajută”, a declarat fostul manager.

Dr. Erwin Floroni, de profesie medic chirurg, a susținut examenul public pentru ocuparea postului de manager al Spitalului municipal Lugoj în data de 4 august 2017, având ca și contracandidat pe dr. Anda Maria Neagoe.

Mandatul său se încheia la 28 noiembrie anul curent.

 

redesteptarea


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns