Scene şocante! Un bărbat şi-a înjunghiat soţia în faţa copilului

Clipe monstruoase s-au petrecut în Buftea, oraș aflat la marginea Capitalei. O ceartă a degenerat între doi soți, iar bărbatul a înjunghiat-o pe femeie chiar sub privirile îngrozite ale fiului lor.

Acesta s-a luptat cu tatăl său în timp ce mama lui a reușit să fugă din casă. La un moment dat acesta a plecat din casă și a continuat să o urmărească pe femeie şi pe stradă. În cele din urmă, atacatorul a fost prins de polițiști care l-au dus la secție.

CITEŞTE ŞI: Un nou show se filmează în curtea unui timişean. Concursul are tot mai mulţi fani. Video

Vecinii au fost martori la scenele șocante și au povestit cum s-a întâmplat totul.

„Eu eram acolo pe bancă şi a venit înjunghiată aici, în abdomen. El a jignit-o şi a zis că o omoară, de faţă cu toată lumea”, a spus un martor, potrivit observator.tv.

Cei doi soţi locuiesc împreună cu fiul lor, care are 35 de ani. El reuşit să-şi salveze mama de la moarte, după ce s-a luptat cu tatăl lui.

În familia celor doi, bătăile și certurile sunt des întâlnite. Unul dintre vecini a mărturisit că săptămâna trecută, atacatorul a luat cuţitul și i-a zis că o omoară. S

În 2015, femeia a cerut divorţul dar bărbatul a convins-o, în cele din urmă, să se împace. În 2017, victima a solicitat la instanţă un ordin de protecţie pentru jumătate de an.

Suspectul a fost evacuat din locuinţă şi i s-a interzis să se mai apropie de ea dar judecătorii au decis că trei luni sunt suficiente penru ca el să-şi revizuiască comportamentul.

Bărbatul de 66 de ani a fost arestat şi este acuzat de tentativă de omor. Despre soţia lui, medicii spun că este în stare stabilă, scrie cancan.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns