Scene şocante! Un bărbat şi-a înjunghiat soţia în faţa copilului

femeie injunghiata buftea

Clipe monstruoase s-au petrecut în Buftea, oraș aflat la marginea Capitalei. O ceartă a degenerat între doi soți, iar bărbatul a înjunghiat-o pe femeie chiar sub privirile îngrozite ale fiului lor.

Acesta s-a luptat cu tatăl său în timp ce mama lui a reușit să fugă din casă. La un moment dat acesta a plecat din casă și a continuat să o urmărească pe femeie şi pe stradă. În cele din urmă, atacatorul a fost prins de polițiști care l-au dus la secție.

CITEŞTE ŞI: Un nou show se filmează în curtea unui timişean. Concursul are tot mai mulţi fani. Video

Vecinii au fost martori la scenele șocante și au povestit cum s-a întâmplat totul.

„Eu eram acolo pe bancă şi a venit înjunghiată aici, în abdomen. El a jignit-o şi a zis că o omoară, de faţă cu toată lumea”, a spus un martor, potrivit observator.tv.

Cei doi soţi locuiesc împreună cu fiul lor, care are 35 de ani. El reuşit să-şi salveze mama de la moarte, după ce s-a luptat cu tatăl lui.

În familia celor doi, bătăile și certurile sunt des întâlnite. Unul dintre vecini a mărturisit că săptămâna trecută, atacatorul a luat cuţitul și i-a zis că o omoară. S

În 2015, femeia a cerut divorţul dar bărbatul a convins-o, în cele din urmă, să se împace. În 2017, victima a solicitat la instanţă un ordin de protecţie pentru jumătate de an.

Suspectul a fost evacuat din locuinţă şi i s-a interzis să se mai apropie de ea dar judecătorii au decis că trei luni sunt suficiente penru ca el să-şi revizuiască comportamentul.

Bărbatul de 66 de ani a fost arestat şi este acuzat de tentativă de omor. Despre soţia lui, medicii spun că este în stare stabilă, scrie cancan.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *