Fetiță de șase ani, filmată conducând o mașină pe câmp

fetita la volan

Potrivit mamei, filmarea a fost făcută miercuri după-masă în satul Galșa și ar fi fost transmisă live pe Facebook de tatăl fetiței.

Din filmare se poate vedea cum fetița stă pe scaunul șoferului și conduce o mașină pe câmp.

CITEŞTE ŞI: Scene şocante! Un bărbat şi-a înjunghiat soţia în faţa copilului

Are doar șase ani și trei luni, deci e mică de statură, de-abia reușește să vadă drumul printre spițele volanului și probabil că de-abia reușește să atingă cu picioarele pedalele mașinii.

Mama copilei spune că filmarea a fost făcută miercuri, 30 mai, în jurul orelor 17.00-18.00, în satul Galșa, comuna Șiria.

Iar tatăl fetei, care se afla alături de ea, pe scaunul din drepta, ar fi transmis live pe Facebook întreaga „cursă”.

În trei din cele cinci minute de filmare, mașina este condusă de fetiță, după care trece tatăl la volan.

CITEŞTE ŞI: Un nou show se filmează în curtea unui timişean. Concursul are tot mai mulţi fani. Video

În momentul „schimbului de șofer” se poate observa că autovehiculul condus de fetiță este, de fapt, o camionetă, în care se afla și o a treia persoană care stătea în spate, în exterior.

Potrivit mamei fetiței, tatăl „se ducea după o oaie să o ducă la stăpânul lui”, iar mașina îi aparține „stăpânului lui de la oi”.

Din spusele femeii, tatăl nu are permis de conducere și nu e pentru prima dată când o lasă pe fetiță să conducă mașina. Iar copila pare, de fiecare dată, încântată să șofeze.

De altfel, și din filmarea de față se aude glasul fericit al fetiței: „Am mânat faină? Mi-s singură pe scaun, uită-te!” – i se adresează, cu uimire, copila celuilalt bărbat din autocamionetă.

Cazul, în atenția Poliției

La sesizarea Jurnal arădean/ Aradon, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad a luat atitudine în acest caz.

„Vom face verificări pentru stabilirea condițiilor în care s-a realizat filmarea și pentru stabilirea identității persoanelor implicate în filmarea respectivă” – a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad, scrie aradon.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Fetiță de șase ani, filmată conducând o mașină pe câmp

  1. Legea obliga conducatorii auto sa indeplineasca anumite conditii pe „drumuri publice”, pe camp poate conduce oricine si la orice varsta, dar adultul poarta raspunderea daca se intampla ceva. Nu pricep care e treaba politiei aici. Inteleg ca au rezolvat toate problemele (spargeri, soferi problematici in trafic, copii abuzati, drumuri care incalca legislatia, etc.) si acum au timp si de glume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *