Scene şocante în Timișoara! Și-a tranşat mama în fața soției și a fiicei de 15 ani

Un bărbat din Timişoara şi-a ucis mama cu mai multe lovituri de cuţit, după o ceartă cu soţia sa. Femeia venise să liniştească spiritele, iar crima s-a petrecut sub privirile soţiei şi ale fiicei minore, anunță news.ro.

Bărbatul de 51 de ani venise recent de la muncă din Germania pentru a-şi petrece sărbătorile în familie, însă marţi seara a izbucnit o ceartă între el şi soţie, iar de faţă de afla şi fiica celor doi, o adolescentă de 15 ani.

În momentul în care bărbatul a devenit violent, cele două s-au închis într-una din camerele apartamentului. Speriată, fata şi-a sunat bunica paternă, care locuia într-un bloc din apropiere, pentru a-i cere să-şi liniştească fiul.

În momentul în care femeia de 74 de ani a intrat pe uşă, fiul ei s-a năpustit asupra ei şi a înjunghiat-o în stomac şi în spate, totul sub privirile soţiei şi fiicei.

Fata a fost cea care a sunat la numărul de urgenţe 112 spunându-i operatorului că tatăl ei vrea să le ucidă pe ea şi pe mama ei. La faţa locului au ajuns poliţişti, jandarmi, echipaje SMURD şi criminalişti.

CITEŞTE ŞI: Doliu în Poliţia Română. Un polițist de 22 de ani și-a pierdut viața

Agenţii au reuşit să îl imobilizeze şi să îl dezarmeze pe bărbat în timp ce bătrâna a fost preluată de echipajele medicale şi dusă la spital. În drum spre unitatea medicală, însă, femeia a decedat.

Poliţiştii l-au reţinut pe bărbatul care şi-a ucis mama, iar acum continuă cercetările la faţa locului, potrivit stiripesurse.ro.

0 Comments

No Comment.