Scene emoţionante la locul accidentului mortal de pe DN 7

protest santuhalm

Scene emoționate s-au petrecut vineri seară, la trecerea de pietoni din Sântuhalm, a Drumului Național 7, unde cu o seară în urmă un localnic a murit lovit de autoturismul condus de un tânăr.

Zeci de oameni care locuiesc în zonă au venit pentru a-i aduce un omagiu victimei accidentului rutier și pentru a protesta, solicitând ca trecerea de pietoni trecerea de pietoni pe care s-a petrecut tragedia să fie mai bine iluminată. Printre ei s-a aflat și fiica victimei.

Oamenii au aprins candele și lumânări la locul accidentului mortal și au traversat strada în șir întrerupând circulația.

CITEŞTE ŞI: Aquapark în Timiș. Vezi când va fi gata

Sectorul drumului național, intens circulat, este considerat printer cele mai riscante din județul Hunedoara. În ultimul an, drumarii au montat separatoare de beton, pe o porțiune de circa 500 de metri. Nu a fost suficient, consideră localnicii, pentru a preîntâmpina accidentele grave.

Accidentul mortal s-a petrecut joi seara, pe Drumul Naţional 7, la Sântuhalm, în zona fabricii de biciclete.

„Un bărbat în vârstă de 76 de ani a traversat DN7 pe trecerea de pietoni din zona DHS şi a fost lovit mortal de autoturismul condus de un tânăr de 29 de ani, din Cristur”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Victima, un timişorean, a murit pe loc în urma impactului. Şoferul a declarat că nu l-a văzut pe vârstnic. Va fi cercetat penal, pentru ucidere din culpă.

În zona au avut loc în ultimii ani mai multa accidente rutiere grave, scrie zhd.ro.

VEZI VIDEO AICI


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *