Scene dramatice! Angajată a Primăriei Timişoara, luată cu ambulanţa

ambulanta primarie

Scene dramatice, miercuri, la Primăria Timişoara: la instituţie a fost solicitată ambulanţa, pentru o intervenţie urgentă. Echipa medicală a fost chemată pentru că unei angajate i s-a făcut rău şi nu dădea semne să îşi revină.

La faţa locului a sosit şi soţul femeii, care a declarat pentru Renaşterea bănăţeană:

„Soţia mea a făcut un atac de panică, după ce a intrat în comisia de evaluare. Era pe lista celor 13 care urmau să fie sancţionaţi, deşi ea nu are nici o vină. De aceea i s-a făcut rău, pentru că nu a vrut să semneze nişte acte de risc. Atacul de panică l-a avut din cauza presiunilor venite de la şefa de personal, arhitectul-şef şi directorul de la urbanism. Mai multe nu pot să vă spun acum”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Scene dramatice! Angajată a Primăriei Timişoara, luată cu ambulanţa

 1. Da, se pare că primarul PSD de Lugoj, Boldea, va fi definit ca mic terorist de pe vremea primarului PNL de Timișoara, Robu.

 2. Ce are una cu alta ? Ce treaba are atacul de panica al salariatei cu primarul de la Lugoj ?
  In ceea ce priveste primaria Timisoara, situatia este simpla. Cei 13 nedreptatiti se indreapta impotriva primarului si in subsidiar stiu impotriva cui, probabil seful departamentului. Actiunea lor in instanta nu are cum sa nu aibe castig de cauza. Este cuvantul a 13 impotriva a unuia sau max doi.
  Asta daca sunt siguri ca au dreptate si ca li comite o nedreptate !

  1. ?!!!

   Exact ASTA are! Că nu mai avem partide, nu mai avem doctrine, avem doar papagali cu ograda murdară, la fel de baroni locali – doar că unii sunt mai mari, alții mai mici. Majoritatea șefilor și șefuților, din ambele primării/toate primăriile din țară sunt incompetenți, abuzivi, grofi… Am spus majoritatea, există și excepții… La fel, majoritatea angajaților ling, ling orice… Cine se opune, e exterminat psihic. INDIFERENT de ce papagalicește PRIMARUL, fie PSD, fie PNL… FRĂȚIA NEMERNICILOR!

   Asta e legătura între Lugoj și Timișoara, din păcate.

 3. Dl. Florescu, este interesant de stiut urmarea. Ce trebuiau sa semneze respectivii si de ce au ajuns in comisia de etica sau cum s-o fi numit.

 4. Dar oare cati contribuabili…cetateni simpli…au facut atacuri de panica vazand cum merg lucrurile cu functionarii din primarie? Oare cati nu au fost bataia de joc a mizerabililor astora de functionari? Cand le vine acum rasplata…hopa cheama salvarea. Sa se duca linistita de tot in privat. Sa vedem acolo daca o va plati cineva cu 5000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *