Scenariu de film, cu un poliţist din vestul ţării

Polițistul zilei – dacă ar exista acest termen – ar putea fi un poliţist din vestul ţării, agentul Macsim Alexandru, din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara. Un coleg i-a spus… povestea.

„Povestea sa este una de film. Alexandru are doar 22 de ani și inițial a fost elev al Școlii de Poliție din Câmpina. Doar că la încadrările din sursă externă, din luna ianuarie a acestui an, și-a încercat norocul la examene și… a devenit direct polițist cu acte-n regulă.

Bineînțeles că a renunțat la Școala de Poliție din Câmpina. Nu i-a făcut plăcere, dar a ales să termine mai repede și să devină polițist. Și nici nu e de condamnat. Alexandru nu a renunțat niciodată la a fi un polițist bun, astfel că, în data de 20.09.2017, în timp ce se afla în timpul liber, pe raza Mun. Hunedoara, colegul meu a văzut pe stradă un tâlhar căutat de polițiști pentru că în data de 17.09.2017 a smuls din mâna unei femei un telefon mobil, fiind căutat și cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Îl știa pe tâlhar, pentru că poza suspectului le fusese prezentată deja tuturor polițiștilor. În momentul când l-a observat pe polițist, deși acesta era îmbrăcat în civil, tâlharul a rupt-o la fugă, încercând să scape, fiind conștient de ceea ce urmează.

Doar că nu a fost ziua lui norocoasă. Polițistul și-a abandonat mașina personală și a început o urmărire pe jos, în fugă, a tâlharului, contactând telefonic patrulele de poliție în timp ce fugea după suspect.

Bineînțeles că finalul a fost fericit, dar nu pentru tâlhar. Acesta a fost prins, încătușat cu ajutorul celorlalți polițiști și ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile. Cum s-ar spune <<viața bate filmul>>. Felicitări, Alexandru! Îți urez la cât mai multe astfel de reușite!”

Sursa: Facebook / Poliţiştii au umor


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns