SCANDALOS! La Timişoara, nuntaşii sunt jefuiţi în timpul şedinţelor foto

Este deja o tradiţie realizarea fotografiilor în diferite locuri din Timişoara, după oficierea cununiei civile, Parcul Rozelor reprezentând, sâmbăta şi duminica, unul dintre locurile favorite ale mirilor. Pentru aceasta, alaiul de nuntaşi se deplasează pe strada Alexandru Borza, iar în parc are loc o lungă şedinţă foto.

Desigur, aşa cum era de aşteptat, cineva se găseşte să profite de aceste clipe. În timp ce printre nuntaşi umblă câţiva puradei cu mâna-ntinsă, alte persoane le filează maşinile.

Recent, două spargeri au avut loc pe strada Alexandru Borza (fostă Trandafirilor) şi Silviu Bejan (perpendiculară pe A. Borza). În 28 mai, dintr-o maşină s-a furat darul, adică 6.000 de euro. În 5 iunie, dintr-un alt autovehicul s-au sustras acte personale şi bani, creându-se un prejudiciu de 1.500 de lei.

Utilizatorii Facebook vor trebui să instaleze o nouă aplicaţie pentru a-şi păstra fotografiile

În tot acest timp, nuntaşii participau la şedinţa foto din parc. În unul din cazuri, hoţii s-au oprit chiar la colţul străzii să îşi numere banii, când au fost surprinşi de câţiva nuntaşi, care au anunţat poliţia. Însă până la sosirea echipajului, ei şi-au luat tălpăşiţa.

nuntasi

„Poliţia efectuează cercetări în vederea identificării autorilor şi a recuperărării bunurilor”, spune Ancuţa Morariu, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

Vestea care va bucura milioane de români

Poliţiştii fac apel la populaţie să nu lase în maşini, la vedere, genţi sau alte bunuri de valoare, acestea reprezentând o adevărată tentaţie pentru hoţi. De asemenea, trebuie să vă asiguraţi că vehiculul are toate geamurile închise şi portierele încuiate.

3 Comments
eu 15/06/2016
A jefuit-o pe ma-ta mai scriitoare de 2 lei...citeste definitia jafului inainte.
Hajos Gabriela 15/06/2016
Din päcate e o zonä f.periculoasä. Si eu am fost jefuitä in parc :bani,acte, telefon. Cred cä opereazä aceeasi persoane de ani de zilele.
Detectiv 14/06/2016
Daca este posibil sa predati hotii la politie,ati scuti pe domnii in uniforme de DERANJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!