Scandalos! Consilierul personal al viceprimarului Timișoarei, ”strecurat” într-un nou consiliu de administrație. Video

ruben latcau 4

Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău, provoacă din nou indignare în spațiul public. Vă reamintim că, la sfârșitul anului trecut, într-o ședință a consiliului local, Lațcău a declarat că, atât el cât și primarul Dominic Fritz, nu își vor numi consilierii personali în consilii de administrație ale societăților municipalității, unde se încasează bani frumoși (vezi video de la finalul articolului!).

Cu toate acestea, luna trecută, viceprimarul l-a ”strecurat” pe Lucian Suciu, consilierul său personal, în CA al SDM Timișoara, tocmai pentru a încasa niște bani de la stat. Mass-media locală a semnalat modul în care s-a contrazis într-un timp atât de scurt viceprimarul și, într-o administrație profesionistă și de bun-simț, era de așteptat ca Lațcău să-și retragă omul din structura amintită.

Reacția viceprimarului este, însă, halucinantă: nu numai că nu l-a retras pe Lucian Suciu de la SDM, dar vrea să-l mai ”strecoare” într-un nou consiliu de administrație, respectiv la STPT! Consilierul personal al lui Lațcău este singurul care a aplicat pentru acest post și este, practic, ca și ”strecurat” în consiliul de administrație al STPT.

Contactat, viceprimarul nu a negat noua sinecură pe care i-o pregătește consilierului său personal: ”Era o discuție, nu știu sigur dacă a aplicat, o să verific luni. Dar va fi ceva temporar, pentru că anul acesta vrem să schimbăm întreg consiliul de administrație”.

Așteptăm și a treia sinecură pentru Lucian Suciu, tot ca o reacție la semnalul tras de mass-media: în loc să îl dăm la o parte, îi mai dăm un nou post călduț. Asta înseamnă revoluția bunei guvernări…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Scandalos! Consilierul personal al viceprimarului Timișoarei, ”strecurat” într-un nou consiliu de administrație. Video

  1. Cica scandalos.
    Dar toti inaintasii in toata tara si-au pus oamenii din partid in consilii.
    Dar doar la USR e scandalos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *