Scandal sexual la Federaţia Română de Judo. Cazuri muşamalizate de sex cu minore! Înregistrare audio

judo scandal

Scandal imens în sportul românesc. Florin Bercean, vicepreşedintele FR Judo, invocă două episoade de sex cu minore în hotelul federaţiei de la Cluj-Napoca, explicând că ar fi mușamalizat totul!

Florin Bercean a convocat o ședință furtunoasă cu sportivii care au sărit în apărarea lui Adrian Croitoru, antrenorul demis după rezultatele dezastruoase de la CM. Acesta îi jignește brutal pe judoka și îi amenință cu desființarea lotului. Șochează însă unul dintre episoadele pomenite de Florin Bercean: sex cu minore în hotelul FRJ de la Cluj-Napoca!

GSP a intrat în posesia unei înregistrări audio, iar pasajul referitor la acest pisod este foarte direct.

Bercean: „Dragoste nu există la judo! Voi nu trebuie să iubiți pe nimeni. Nici măcar sportivele pe care le călăriți și după aia reclamați că nu știu cum a ajuns în pat la mine. Că ați f…t fete de 15 ani, mă! Și pe urmă ați zis să-mi dați lecții! Și eu făceam o hârtie și-i băgam în pușcărie. Mircea Cătălin d-aia a plecat. A bătut copii, a călărit niște fete. Tu erai în cameră cu Mircea Cătălin cu o minoră, știi?”.

Voce neidentificată: „Da”.

Bercean: „Norocul tău că fata n-a avut de la cine primi educație, înțelegi? Dacă aia avea tată, și ailaltă dacă avea tată, Bodârlău o sugea rău de tot! Împreună cu Mircea Cătălin, ați înțeles? Voi n-ați fost aduși aici să aveți grijă de fete. Ați reclamat tot felul de căcaturi, mă! Căcaturi! Din păcate, mă copii, ăsta-i hotelul în care trăim”.

Cei doi sportivi pe care Florin Bercean îi nominalizează în subiectul mușamalizării actelor sexuale cu minore sunt Mircea Cătălin, 20 ani, şi Cristian Bodârlău, 28 ani. Mircea Cătălin a concurat pentru U CSM Cluj, dar acum s-a reprofilat, intrând în K1 și MMA. Cristian Bodârlău a făcut parte din lotul național, a mers inclusiv la CM de anul trecut de la Budapesta, iar între timp a renunțat la activitatea de performanță și activează în prezent în cadrul Ministerului de Interne.

„Nu am nicio garanție că s-a purtat o asemenea conversație între Bercean și foștii mei colegi. Pot face și eu multe înregistrări, care să nu fie, de fapt, reale. Personal, nu mi-a reproșat nimic, niciodată, despre un episod de genul ăsta. Aaa, că mai făceam câte o prostie în sală și-mi atrăgea atenția, aia da! Dar nimic despre sex cu minore!”, a spus Mircea Cătălin.

Cristian Bodârlău e mai direct: „Da. E vorba despre fosta mea prietenă, Paula Gliga. Părinții ei știau despre relația dintre noi, nu era nimic ascuns”.

Președintele FRJ, Cozmin Gușă, nu cunoștea episoadele invocate de Florin Bercean: „Voi discuta cu el să văd despre ce e vorba. Există însă posibilitatea ca, pe acel fond nervos, să fi spus fel de fel de lucruri, nu toate adevărate. E însă o veste proastă că sportivii au ajuns să înregistreze ședințele cu antrenorii pentru a le oferi presei. Aici e tot responsabilitatea antrenorului, care trebuie să arate pedagogie și să lucreze cu principii”, scrie gsp.ro.

ASCULTĂ ÎNREGISTRAREA AUDIO AICI


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *