SCANDAL la spital! Doctoriţa A REFUZAT internarea unui copil: „Generația Colectiv… Vă meritați soarta!”

Românii trăiesc de câteva zile efectul #COLECTIV, cel în care 32 de tineri au murit incendiați, și, totodată, evenimentul care a scos în stradă – mai ales – tineretul pentru a cere să avem parte de dreptate, de competență la toate nivelurile, de eliminarea sistemului de șpagă, în general despre resetarea întregului sistem politic și administrativ.

Lucrurile nu par a sta deloc așa la Spitalul Clinic de Urgență Județean Arad. Chiar dacă Adrian Țolea a schimbat trei dintre directori – ce coincidență -, același număr cu cei care și-au pierdut joi funcțiile la nivel național: Ponta, Oprea, „Piedone”, lucrurile nu s-au schimbat prea mult din punct de vedere al actului medical. Deci, 3, nu pare cifra care să rezolve o ecuație la care românii nu găsesc un răspuns bun încă din perioada interbelică.

Ca sursă de informație am luat postarea unui tânăr părinte arădean, cel care a scris pe contul său de facebook toată întâmplarea sa din noaptea de 2 spre 3 noiembrie.

 

Arad , Spitalul Județean, Secția Boli contagioase COPII!

Noaptea trecută in jurul ore 00:30 am chemat salvarea acasa din următorul motiv: copilul meu in vârsta de 1 an si 3 luni mi-a facut febra foarte mare si a inceput sa-i apara un fel de bubițe pe tot corpul/mânuțe/gurița …aceste posibile fiind din cauza unei Infecții (diagnostic pus de primul medic care l-a consultat) pana aici din punct de vedere al comportamentului cadrelor medicale totul foarte ok, doamna doctor de pe salvare sugerandu-mi sa mergem la spital pentru o consulatare amănunțită făcută de un specialist, i-am urmat sfatul , ajungem la urgente suntem primiți de un domn doctor care ne face o evaluare amănunțită acesta considerând ca avem nevoie de internare la Secția bolii contagioase COPII, suntem conduși către aceasta secție de o doamna asistenta , acolo ne întâmpina alte doua asistente destul de politicoase (nu au rupt norii de politețe dar a fost destul de ok)…asta fiind in jurul orei 01:00, după circa 30 de minte apare o “doamna doctor”(greu sa o numesc si doamna mai greu DOCTOR) , a intrat pe usa, “uitând” politicosul”buna seara” nu e chiar asa elementar un salut când e vorba de o urgentă , totuși era civilizat…prima fabula ce iese din gura ei e “VOI DE CE A-TI venit cu copilul la ora asta… Îi explicăm doamnei doctor că acesta a fost sfatul medicului de pe salvare si a domnului de la urgente care ne-a îndrumat aici, aceasta replicând domnul de la urgente NU este doctor, refuzând sa ii citească biletul pentru internare. De aici au urmat o serie de jigniri si contre ajungând sa ne spună ca noi tinerii suntem generația celor ce AU MURIT IN Club COLECTIV si ca ne meritam soarta , aceste vorbe fiind spune de o “…doctorița”. După toate aceste jigniri a părăsit salonul pe motiv ca ea nu vede la lumina becului ce are copilul pe piele, si ca nu meritam consultarea si internarea, a părăsit salonul si dusă a fost, după 2 ore de plimbări prin spitale/salvări , am ajuns acasa cu copilul in aceeasi stare in plus vizibil spriat … azi vom continua aventura in spitalele romanești pentru a ne trata copilul…”.

 

Continuarea pe specialarad.ro .


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 Răspunsuri “SCANDAL la spital! Doctoriţa A REFUZAT internarea unui copil: „Generația Colectiv… Vă meritați soarta!”

  1. Trist,si in resita la urgenta,cand m am dus ,gravida fiind cu o stare de disconfort,durere pelviana, o d na adistenta la fel de tanara ca mine 28 de ani,m a trimis cu un urlet la privat,ca doară si ea merge, ca doar nu mi o fi ass rau, de unde stiu ca sunt gravida,am plecat cu lacrimi in ochi ,spre privat,ca durere era încă acolo,apoi m am întors din nevoie ,la spital cu sangerare si avort spontan, deci nu aveam nevoie de umilita in momentul acela fragil, ce sa mai zic ,tineri de ai nostru copiază modele batranesti,obiceiuri batranesti negative si sunt incurajati de colegi lor mai in varsta, nu empatizeaza deloc cu omul si pe deasupra te riduculareazeaza,ca ai informatii despre sănătatea ta? trist ….de atunci îmi doresc sa nu mai ma imbolnavesc,si sa evit orice spital,sa suport orice durere,pana cand nu mai pot,decât sa fiu umilita de o asistenta sau un doctor,ca sunt vinovata pentru ca ma doare un organ,chestia e ca plec din spital si ma doare si sufletul…..

  2. Fortati-ne numai mult…. We are collective ! O noua revolutie pare ne neocolit… Poate curatam sistemul… Nu suntem menbri de partid… de aceea o sa avem puterea sa curatam sistemul !!!

    Ziua noastra a venit ? Fiecare sa isi raspunda si sa actioneze in consecinta !

  3. Sunt unii niste criminali!afara cu ea! faceti sesizare si ministrului sanatatii! Daca la un copilas nu-i da atentie,atunci nu mai putem discuta de batrani!

  4. Nu pot sa cred ca se poate intampla asa ceva. Sunt mama unui baietel si tocmai din acest motiv, de a nu fi refuzata la urgente evit sa merg acolo sau la orice spital de stat in general. Am patit si noi sa stam la urgente la spitalul din Drobeta Turnu Severin aproape 2 ore pe holurile spitalului, in conditiile in care copilul , pe atunci doar de cateva luni, avea febra puternica si dr de garda ne-a vorbit foarte urat. Pacat de viitorul copiilor nostri.

Lasă un răspuns