Scandal la DNA. Susținătorii și contestatarii lui Dragnea s-au îmbrâncit și au aruncat cu ouă și iaurt

scandal 4

Scandal înainte de audierea lui Liviu Dragnea. Un grup de susținători a intrat în conflict cu mai mulți contestatari ai fostului politician, strânși în fața intrării în sediu.

ACTUALIZARE 14.15. Dragnea a spus, la ieșirea de la DNA, că procurorii l-au informat că se menține sechestrul în dosarul Teldrum.

„De asta m-a chemat. De obicei astea se dau la avocați. În ziua respectivă chiar le-au spus dimineață că o să le ia avocații și peste două ore au spus că trebuie să vin personal”, a spus el.

Dragnea a adăugat că trebuia să meargă la medic, „la niște analize, la 12.00”.

De la jigniri s-a ajuns îmbrânceli. Pe trotuar s-a aruncat cu ouă și iaurt.

Liviu Dragnea a intrat în sediul DNA după ce jandarmii au făcut un cordon pentru a-i face loc. El nu a făcut declarații.

După sosirea lui, susținătorii și contestatarii lui Dragnea s-au îmbrâncit.

Susținătorii lui Dragnea, aproximativ 20 de persoane, aveau pancarte cu mesaje precum „Opriți hărțuirea nevinovaților” și „Liviu Dragnea nu uita, dreptatea e de partea ta”.

Anunțul că Dragnea a fost convocat la DNA a fost făcut de Codrin Ștefănescu, unul dintre fidelii fostului lider PSD. Dragnea, proaspăt liberat condiționat din închisoare, mai are două dosare penale în derulare: dosarul vizitei în SUA în 2017, la inaugurarea lui Donald Trump (trimis în judecată), și dosarul Tel Drum (aflat încă la DNA).

sursa: digi24.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *