Scandal în Kuntz

jandarmi2

În urma unui apel la dispeceratul 112, venit din partea unor vecini, miercuri, un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara a fost solicitat să se deplaseze pe strada Energiei pentru aplanarea unui conflict.

Ajunşi la faţa locului jandarmii timişoreni au fost întâmpinaţi de un echipaj al Ambulanţei Timiş, care le-a spus că un cetăţean de etnie romă s-a certat cu mama sa şi s-a tăiat la gât şi pe antebraţul mâinii stângi.

La vederea oamenilor legii, cetăţeanul a lăsat cuţitul jos şi într-un acces de furie a luat un par încercând să-i lovească. Jandarmii au intervenit prompt, l-au imobilizat, folosindu-se de mijloace din dotare, după care l-au condus la Spitalul Judeţean Timişoara pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare.

După ce scandalagiul a primit tratamentul, acesta a fost condus şi internat la Spitalul de Psihiatrie din Jebel.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Scandal în Kuntz

  1. Bani nelimitat si repede! Real! Este timpul sa-ti asiguri viitorul, cu acest ghid pas cu pas al prosperitatii pe termen lung! Profita si tu de programul nostru de castiguri suplimentare in timpul liber, asa cum multi alti oameni au facut-o deja si sunt extrem de multumiti! Incepe acum, cat mai e timp! Rezolva-ti repede problemele cu banii! Cauta-ne de urgenta la adresa de email: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *