Parcul Central din Băile Herculane se reabilitează

herculane

Ambițiosul program de modernizare edilitară a orașului-stațiune Băile Herculane, care pune capăt unei perioade de stagnare de aproape două decenii în dezvoltarea acestei așezări bimilenare, a ajuns, zilele acestea, în Parcul Central.

CITEŞTE ŞI:
Scandal în Kuntz

Acest ansamblu urban, care și-a dobândit actuala configurație în 1862, cuprinde Cazinoul staţiunii, construit în stilul baroc, care adăpostește în prezent muzeul istoric „Nicolae Cena”, două fântâni arteziene şi un foişor devenit celebru în literatura memorialistică central-europeană, dar și în numeroase creații plastice și cinematografice naționale și străine.

CITEŞTE ŞI:
Un bucătar a făcut publică reţeta puiului crispy de la KFC. Iată ingredientele – VIDEO

Programul de reabilitare vizează, de altfel, revitalizarea celor două fântâni, dar și repararea treptelor stradale, în cadrul bugetului de circa cinci milioane de lei al întregului proiect urmând să mai fie asfaltate integral străzile Zăvoi, Nicolae Stoica de Haţeg, Domogled şi Teilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Parcul Central din Băile Herculane se reabilitează

  1. Bani nelimitat si repede! Real! Este timpul sa-ti asiguri viitorul, cu acest ghid pas cu pas al prosperitatii pe termen lung! Profita si tu de programul nostru de castiguri suplimentare in timpul liber, asa cum multi alti oameni au facut-o deja si sunt extrem de multumiti! Incepe acum, cat mai e timp! Rezolva-ti repede problemele cu banii! Cauta-ne de urgenta la adresa de email: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *