Scandal în centrul oraşului. Cinci bărbați au fost reținuți

scandal caransebes

Cinci bărbaţi, cu vârstele cuprinse între 23 şi 43 de ani, implicaţi într-o altercaţie care a avut loc în centrul municipiului Caransebeş, au fost reţinuţi de poliţişti şi vor fi prezentaţi miercuri Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş în vederea dispunerii măsurilor legale.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, cei cinci au fost introduşi în arestul instituţiei, după ce marţi după-amiază au fost duşi la Poliţie pentru cercetări.

Unul dintre indivizi a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar nu a fost nevoie să rămână internat în spital.

Poliţiştii au fost sesizaţi despre scandal printr-un apel la numărul de urgenţă 112, aceştia deplasându-se imediat la faţa locului şi restabilind ordinea şi liniştea publică.

„La faţa locului au fost identificaţi cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 şi 43 de ani, care ar fi fost implicaţi în altercaţie, aceştia agresându-se fizic reciproc, în urma agresiunii unul din cei cinci, cel de 23 de ani, necesitând îngrijiri medicale, fără a rămâne internat la spital. Cei cinci bărbaţi implicaţi în altercaţie au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru cercetări”, a precizat sursa citată.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns