Scandal cu votarea, într-o comună din Timiş

Alegerile pentru funcţia de primar al comunei Sânmihaiu Român au fost câştigate de Viorel Mărcuţ (PSD), însă tensiunea încă persistă. Câştigătorul are un avans de doar 23 de voturi, iar cei care au pierdut contestă legalitatea numărării acestora.

Concret, ştampila de pe aproximativ 40 de buletine ar fi fost aplicată pe un alt candidat, dar s-a impregnat şi în dreptul candidatului PSD, acestuia fiindu-i, în final, acordate voturile.

Cel mai înfocat susţinător al acestei versiuni este independentul Liviu Mihăilescu, care a ratat intrarea în consiliul local pentru doar trei voturi lipsă. El a contestat alegerile la Biroul Electoral Judeţean, însă cererea i-a fost respinsă. Verdictul final îl va da însă Biroul Electoral Central: „Dacă mi se acceptă renumărarea, aş da peste cap toată grila, pentru că s-ar schimba chiar și primarul, având în vedere diferenţa de doar 23 de voturi”.

Imagini APOCALIPTICE în Franţa!

Starea de spirit de la Sânmihaiu Român este extrem de tensionată, mai ales după ce vechiul consiliu local se întruneşte joi pentru a vota… rectificarea bugetului, în condiţiile în care este de aşteptat ca noii aleşi să aibă cu totul alte opţiuni.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns