Șase tineri uciși, după ce un șofer cu Audi TT, beat criţă, a intrat în ei ca o rachetă

accident italia 8

Un șofer de 28 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a spulberat cu o mașină marca Audi TT un grup de tineri germani, în localitatea Lutago din Tirolul de Sud, Italia. Bilanțul este negru: șase tineri cu vârste între 20 și 21 de ani au murit, iar alți 11 au ajuns la spital.

CITEȘTE ȘI: Imagini cutremurătoare din Australia. Cerul s-a făcut roșu ca sângele. Bilanțul morților actualizat

Tragedia s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1:15, atunci când autoturismul a intrat ca o rachetă într-un grup de turiști germani ce mergeau pe marginea unui drum.
Scenele au fost îngrozitoare. La fața locului au sosit imediat peste 100 de salvatori, pentru a încerca să salveze cât mai multe victime. A fost instalat chiar și un cort, pentru triajul și tratarea răniților.

Intervenția a fost una extrem de complicată, deoarece era întuneric iar germanii, deși stăteau la același hotel, veneau din diferite părți ale țării. În plus, se întorceau de la un club de noapte, iar unii nu aveau actele de identificare la ei.

În urma impactului, șase tineri germani au murit pe loc, iar alții 11 au suferit răni, dintre care trei au ajuns în stare critică la spital. Din pricina traumatismelor suferite, o femeie a fost transportată de urgență pe timpul nopții cu un elicopter la Spitalul Universitar din Innsbruck, Austria.

Șoferul vinovat are 28 de ani și este din Chienes, o localitate din Tirolul de Sud. Era beat atunci când s-a produs tragedia, iar în acest moment se află la spitalul din Brunico. Imediat după investigații va fi preluat de carabinieri, care au emis deja un ordin de arestare.

Anul nou începe cu o tragedie, suntem aproape de victime și de familiile lor”, a declarat guvernatorul Tirolului de Sud, Arno Kompatscher. Potrivit Corriere Della Sera, acesta era pământiu la față la conferința de presă, afectat de nenorocirea care s-a produs în regiunea atât de apreciată de turiștii germani și nu numai.

sursa: observator.tv


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Șase tineri uciși, după ce un șofer cu Audi TT, beat criţă, a intrat în ei ca o rachetă

Lasă un răspuns