Şase morţi într-un incident armat la o şcoală din Statele Unite (video)

Şase morţi într-un incident armat la o şcoală din Statele Unite (video)

Cel puţin şase persoane au fost ucise, iar numeroase altele au fost rănite după ce un individ a deschis focul într-o şcoală din statul american Tennessee, anunţă autorităţile locale.

Incidentul armat a avut loc într-o şcoală generală din oraşul Nashville.

Autorităţile au anunţat că bilanţul incidentului armat este de şase morţi – trei adulţi şi trei copii – şi numeroşi răniţi, conform postului NBC News.

Poliţia a precizat că atacul armat a fost comis de o femeie de 28 de ani, împuşcată mortal în schimburi de focuri cu agenţii serviciilor de intervenţie.

La faţa locului au intervenit zeci de echipaje de poliţie şi ambulanţe, iar autorităţile au instituit un perimetru de securitate în jurul şcolii. Anchetatorii încearcă să afle motivul atacului.

„Este un incident devastator, inacceptabil, care ne îndurerează profund”, a declarat Karine Jean-Pierre, purtătoarea de cuvânt a Preşedinţiei SUA.

CITEȘTE ȘI: Femeie amendată cu 4.000 de lei după ce a sunat la 112 și a spus că e sechestrată, ca provocare într-un joc

Preşedintele Joseph Biden urmează să se adreseze naţiunii pentru a condamna atacul şi a cere Congresului să adopte urgent acţiuni pentru limitarea vânzărilor armelor de foc. „Oare câţi copii trebuie să mai fie omorâţi până când politicienii republicani din Congres vor acţiona pentru interzicerea vânzărilor de arme de asalt, pentru a remedia problemele sistemului de verificări şi pentru a cere depozitarea armelor de foc în locuri sigure?”, a adăugat Karine Jean-Pierre.

(sursa: Mediafax)

Foto: Pittsburgh Post-Gazette


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *