„Sărbătoarea sportului”, la Giroc

giroc 10

Primăria şi Consiliul Local Giroc, împreună cu Clubul Sportiv Giroc-Chişoda, organizează marţi „Sărbătoarea sportului”. Prima ediţie se va desfăşura, cu începere de la ora 18, la sala de sport din Giroc.

În cadrul evenimentului menţionat vor fi premiaţi sportivii secţiilor clubului din comuna situată lângă Timişoara.

„Va fi o gală în care vrem să recompensăm copiii pentru toată activitatea depusă în acest an. Ea se adresează tuturor sportivilor secţiilor pe care le avem, toţi vor primi pachete. Am dorit ca această festivitate să fie un spectacol.

Pregătim două momente artistice susţinute de fete de clasa a 8-a din cadrul şcolii din Giroc. Sunt două soliste, una a participat la Vocea României Junior, iar cealaltă a obţinut recent primul loc la un concurs de folclor.

Va fi şi o tombolă cu cinci câştigători, câte unul pentru fiecare secţie. Premiul constă în carduri la unul dintre magazinele sportive din Timişoara.

Va fi şi o acţiune caritabilă pentru un băiat, Bubu, care a locuit în Giroc, iar acum este la tratament la Bucureşti pentru encefalită virală complicată cu encefalită autoimună. Vor fi urne pentru donaţii, vom anunţa la final suma adunată.

Va mai fi un moment pentru el, un tricou cu semnăturile sportivilor clubului, care va fi licitat împreună cu o minge cu autografele juniorilor mari de la secţia de fotbal. Iar la sfârşit va fi o petrecere pentru toţi sportivii clubului nostru”, ne-a declarat directorul CS Giroc-Chişoda, Robert Fruşa.

Gala „Sărbătoarea sportului” va fi prezentată de Florin Mihoc.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.