Sărbătoare mare într-un oraș din Timiș! Se bucură toată lumea, de la copii și adolescenti, la seniori

sarbatoare

Zilele de miercuri și joi vor constitui, la Sânnicolau Mare, două veritabile zile de sărbătoare. În prima dintre acestea se va desfășura un eveniment dedicat copiilor și adolescenților, elevi în clasele 0-XII, în cadrul căruia aceștia își vor arăta talentul artistic, pentru ca la finalul spectacolelor fiecare dintre ei să primească câte o carte, aleasă în funcție de vârsta copiilor.

Conform edilului-șef Dănuț Groza, acțiunea culturală care vizează încurajarea lecturii, se află la a patra ediție, cărțile donate elevilor fiind asigurate de către primărie.

CITEȘTE ȘI: Sânnicolau Mare își modernizează infrastructura locală

A doua manifestare este dedicată seniorilor orașului, în cadrul ei fiind marcată Ziua pensionarilor sânmicloșeni. Această acțiune tradițională reunește formațiile artistice din oraș, reprezentând cinci etnii, care le vor oferi perticipanților un spectacol. Invitatul special al evenimentului va fi ultimul veteran de război din oraș, Nicolae Pesecan, care are venerabila vârstă de 96 de ani.

După spectacol va fi organizată, cu ajutorul sponsorilor, pentru cei 600 de pensionari care s-au înscris să participe la eveniment, o tombolă. Ambele manifestări vor fi găzduite de Sala de Sport „Ioan Morar”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns